Home»Muzika»Ono kad Let 3 uz TBF i marijače obradi “Izgubljene”

Ono kad Let 3 uz TBF i marijače obradi “Izgubljene”

2
Shares
Pinterest Google+
Let 3/Photo: Tilven Music Promo
Let 3/Photo: Tilven Music Promo

Jedan od najvećih hrvatskih rock singlova svih vremena “Izgubljeni” Leta 3 nedavno je doživeo preobražaj u verziji u kojoj su se riječkim rockerima pridružili TBF, a sve je zaokruženo muzikom Meksika u izvođenju mariači benda El Combo.

Ova zanimljiva muzička saradnja koja je javnosti predstavljena na ovogodišnjem izdanju Antivalentinova  dobila je i svoje video izdanje. Spot je sniman na Antivalentinovu 3 u Domu sportova.

Ko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu muzičari, svi oni koji se ne osećaju kao deo današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svetovima i pokušavaju da ih stvore baveći se umetnošću.

TBF/ Photo: Facebook @TBF/ Official FanClub
TBF/ Photo: Facebook @TBF/ Official FanClub

– Jako sam zadovoljan saradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna saradnja. U muzičkom i kulturološkom smislu nama je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osećam kao da delimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo da živimo u boljem svetu, tako se nalaze  “Izgubljeni”, tako smo se mi našli – kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom muzičkom saradnjom zadovoljan je i glavni autor pesme – Zoran Prodanović Prlja:
– To je to, nezaboravno, neprocenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvođenjem, a onda preko te torte ulete TBF, onakvi kakvi jesu i biće, subverzivne kreativne splitske pantigane. Naravno, ne smemo da izostavimo i punu dvoranu i našu vernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu muzičko-scensku, energetsku dizalicu.

Izvor: muzickazona.ba

Previous post

"Lines In Sand"... Koncertna promocija novog albuma Vasil Hadžimanov Benda u Bitefartcafeu

Next post

Jedanaesti Španski metar nastavlja se ciklusom "Ženski ugao" u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *