Home»Muzika»Piknik u beočinskom Disku 9. juna uz Skinpin i Screaming Dead Baloons

Piknik u beočinskom Disku 9. juna uz Skinpin i Screaming Dead Baloons

3
Shares
Pinterest Google+
Piknik/Photo; facebook
Piknik/Photo; facebook

Beočinski klub Underground Disko će u subotu, 9. juna, biti domaćin zanimljivoj kombinaciji bendova iz Srbije, Australije i Grčke.

Headliner svirke je bend Pikink iz Novog Sada, a uz njih će nastupiti i australijski dvojac Skinpin i grčki noise psihodelik trio Screaming Dead Baloons.

Piknik je nastao 1995. godine kao studijski rad autora Gos’n Bandara. Sve do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi kao rezultat muzičkog eksperimentisanja u prostorijama Piknik Studija, a 2007. objavili su debi album “Miš, Puž i Ker” u izdanju SKCNS. Od tada su nastale brojne nove pesme i drugi zvanični album “Dembelan”, 2008. godine. Ovo će biti prvi put da Piknik nastupa u Beočinu.

Skinpin je energični punk dvojac iz Sidneja (Australija), koji dolazi u Disko po drugi put. Bend nastupa po Evropi skoro godinu dana, a ko je bio prošli put, sigurno nije mogao da ne primeti sa koliko energije ovaj dvojac izbacuje emocije kroz svoje pesme.

Kad je reč o Screaming DEAD Balloons – pomešajte malo kraut rocka sa psihodeličnim rifovima i sve to zajedno ubacite u more R’n’R-a, i završni proizvod se zove – Screaming DEAD Balloons. Noise psihodelik trio iz Larise objavio je dva LP-a  – 12″LP “Screaming Dead Balloons” (2014) i 10″EP “Banana Blue” (2015) – i postavio se na ozbiljno mesto na grčkoj underground sceni. Njihovi live nastupi su prepuni energije, sa dinamičnim gitarama i impresivnim D’n’B prizvukom.

Cena ulaznica je je 300 dinara u pretprodaji, koja počinje u ponedeljak 21. maja, a 400 dinara na dan koncerta.

HL

Previous post

NAORUŽANI I VRLO OPASNI... Na današnji dan The Jam objavili debi album

Next post

ČESTITAMO... Web magazin Helly Cherry slavi 15. rođendan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *