Home»Kultura»Pozorište»Završeno treće veče Štrih festa u KC Čukarica… Večeras dodela nagrada i kabaretska predstava “Dobri Čovek”

Završeno treće veče Štrih festa u KC Čukarica… Večeras dodela nagrada i kabaretska predstava “Dobri Čovek”

3
Shares
Pinterest Google+

U predstavi “Poziv na pogubljenje”, koja je sinoć izvedena na završnoj takmičarskoj večeri Štrih festa, glumci amaterskog ansambla Studija BIS publici su na jedan nesvakidašnji način, u formi aktuelnih rijaliti programa, dočarali vreme u kome živimo.

Vreme laži i prevara, u kome je teško spoznati šta je realno, a šta virtualno u svetu koji nas okružuje, i u kome se svi zločini, zahvaljujući medijima, dešavaju pred našim očima.

Poziv na pogubljenje/ Photo: Promo
Poziv na pogubljenje/ Photo: Promo

Komad “Poziv na pogubljenje” napisan je po tekstu istoimenog romana Vladimira Nabokova. Režiju i adaptaciju teksta je uradio Pavle Jerinić.

Glavne uloge: Nikola Ugrinović, Ognjen Milošević, Kristina Stojanović, Mateja Milošević, Tamara Milošević, Andrija Šušić, Anastasija Nešković i Božidar Vlačić.

Danas, na završnoj večeri biće dodeljene nagrade 3. pozorišnog festivala Štrih fest od 20:00 časova u maloj sali KC Čukarica.

U revijalnom delu, biće izvedena kabaretska predstava “Dobri Čovek”, koju je režirala Tamara Antonijević Spasić, a dramatizaciju uradila Vesna Stanković. Igraju: Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković i Branislav Tomašević.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

Tune-Yards objavili multimedijalni spot "Honesty"

Next post

Zagrevanje za SKC... Repetitor 18. maja u niškom klubu Feedback

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *