KREĆE NOVI ROK KAMP ZA DEVOJČICE… Poziv za učešće otvoren do 20. maja

0
213
Rok kamp za devojčice/Photo: facebook@rokkampzadevojcice
Oglasi

Drugo izdanje Rok kampa za devojčice održaće se od 25. juna do 1. jula u Sremskim Karlovcima, a poziv za učešće otvoren je do 20. maja.

Rok kamp za devojčice je neprofitni program namenjen devojčicama uzrasta od 10 do 14 godina iz svih delova Srbije koje se interesuju za rok muziku. Tokom sedam dana učesnice će učiti osnove ili usavršavati sviranje gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura. Zajedno će napraviti svoje bendove sa kojima će vežbati, i poslednjeg dana kampa svaki bend će izvesti po jednu pesmu na otvorenom koncertu.

Osim radionica instrumenata i zajedničkih probi, u programu su i izborne radionice pevanja, pisanja tekstova, komponovanja, kao i upoznavanja sa muzičkom i tehničkom opremom. Na kampu će gostovati i druge muzičarke i muzičari osim mentorki, koje će imati mogućnost da upoznaju i razgovaraju.

Rok kamp za devojčice/Photo: facebook@rokkampzadevojcice
Rok kamp za devojčice/Photo: facebook@rokkampzadevojcice

Kako kažu organizatori za učešće je bitno samo da devojčica bude muzikalna i ima osećaj za ritam, a muzičko obrazovanje nije presudno, kao ni posedovanje sopstvenog instrumenta.

Sve informacije o konkursu mogu se dobiti na sajtu www.femix.info.

Iza Rok kampa za devojčice stoji tim mladih i posvećenih žena Organizacije za promociju aktivizma OPA u okviru programa za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX, koji se realizuje od 2010. godine u saradnji sa velikim brojem organizacija, kolektiva i umetnica i umetnika.

Da podsetimo, Selena Simić, programska koordinatorka prvog Rok kampa za devojčice u ovom delu Evrope nedavno je postala jedina predstavnica regiona u Upravnom odboru Girls Rock Camps Aliance.

Selena Simić (Nemesis)/ Photo: John Wolfrik
Selena Simić (Nemesis)/ Photo: John Wolfrik
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime