Home»Muzika»Budite deo ekipe… Terminal Music & Arts Festival 29. i 30. juna u Somboru

Budite deo ekipe… Terminal Music & Arts Festival 29. i 30. juna u Somboru

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Treći po redu Terminal Music & Arts Festival, koji se održava 29. i 30. juna u Somboru, nastavlja sa promovisanjem novih trendova u umetnosti i muzici, predstavljanjem jedinstvenih lokalnih i svetskih izvođača koji prelaze žanrovske granice, raznovrsnim programom u prelepom ambijentu grada i uz autentičnu energiju posetilaca, umetnika i svih učesnika festivala.

Photo: Promo
Photo: Promo

Terminal se i lokacijom vraća na mesto svog početka – u renoviranom prostoru letnje scene Kabare, posetioci će imati priliku da uživaju u muzici izraelskog jazz velikana Avšija Koena i njegovog novog projekta “1970”, detroitske funk ikone i ranijeg člana kultnog Funkadelic benda – Ampa Fidlera, koji će nastupati sa basistom Stuartom Zenderom, nekadašnjim članom benda Jamiroquai.

Photo: Promo
Photo: Promo

Drugo veče Terminala obojiće muzika Aleksandre Dende – naše jazz umetnice iz Njujorka, jedan od najpoznatijih austrijskih bendova Sofa Surfers, čiji trip hop zvuk mnogi porede sa svetski poznatim Massive Atackom, proslaviće 20. godina postojanja, posle kojih će da nastupi electro jazz indie bend iz Budimpešte – Žagar.

Nastavak muzičkog programa, kao i prethodne godine, održava se obe večeri na late night stageu na kanalu u prirodi u prelepom ambijentu café De Sola, gde nastupaju live performer, producenti i DJ Chtistian Loefler – predstavnik berlinske elektro scene i Chancha Via Circuito iz Buenos Airesa.

Photo: Promo
Photo: Promo

Terminal Music & Arts Festival istrajava u viziji da razvija i promoviše umetnost, kulturu, kreativnost, stvara spone između posetilaca i izvođača, podstiče inspiraciju, avanturu …

I ove godine, svi koji dođu mogu da posete i umetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm sessione i tribine, muzičke i likovne radionice.

Ulaznice za Terminal mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Gigstixa, Eventima i DD Ticketsa. Prvih 100 kompleta prodaju se po promo ceni od 1.200 dinara.

Sve dodatne informacije o Terminal Music & Arts Festivalu možete naći na Facebook stranici i zvaničnom sajtu festivala.

Previous post

Izabran najbolji Marvelov glumac... a nije Hju Džekmen

Next post

SAD STVARNO DOLAZE... Pogledajte video pozivnicu Scorpionsa na koncert 10. juna u Štark Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *