Home»Muzika»BAJAGA, PREDIN I VASKE VAS POZIVAJU…. Koncert posvećen Vladi Divljanu u četvrtak u Sava centru

BAJAGA, PREDIN I VASKE VAS POZIVAJU…. Koncert posvećen Vladi Divljanu u četvrtak u Sava centru

4
Shares
Pinterest Google+
Vlada Divljan/ Photo: Goranka Matić
Vlada Divljan/ Photo: Goranka Matić

Koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj”, povodom 60. rođendana Vlade Divljana, biće održan sutra, 10. maja od 20:30 časova, u beogradskom Sava Centru.

Na koncertu će nastupiti Momčilo Bajagić-Bajaga, Kornelije Bata Kovač, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane, Nebojša Antonijević-Anton, Rambo Amadeus, Saša Lošić-Loša, Darko Rundek, Goran Vasović-Vaske, Bojana Vunturišević, Dejan Vučetić-Vuča, Boris Mladenović-Bomla, Zoran Predin, Dejan Cukić i Kokan Popović.

Goran Vasović/ Photo: AleX
Goran Vasović/ Photo: AleX

– Pripala mi je zaista velika čast da 10. maja zajedno sa mnogobrojnim muzičkim legendama sa ovih prostora nastupim na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj”. Dođite, vidimo se – poručuje Vaske iz Eve Braun.

Iz Slovenije frontmen Lačnog Franza Zoran Predin poručuje u video poruci, malom omažu Vladi i Idolima:

Publika u Sava centru 10. maja moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od Idola, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića-Gileta, Old Stars benda, do Nevladine organizacije i Ljetnog kina.

– Jedan sam od učesnika igrano-dokumentarnog filma o Vladi “Nebeska tema” koji se snima, a na koncertu 10. maja ću, kao i u filmu, izvesti pesmu “Rusija”, koju inače lično baš volim – otkriva Bajaga.

Bajaga/Photo: facebook@bajaga.official.page
Bajaga/Photo: [email protected]

Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, a podrška koncerta je bend Magic Bush.

– Mi, Vladini prijatelji i najbliži saradnici, rešili smo da obeležimo njegov 60. rođendan, da odsviramo koncert i prisetimo se nekih lepih pesama – kaže Zdenko.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” po ceni od 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara možete da nabavite na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestima Eventima.

Previous post

Goblini i Iskaz ovog vikenda u Pančevu i Kragujevcu

Next post

Vratili se Kelti... Grupa Orthodox Celts vratila se sa prvog putovanja po Irskoj

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *