Home»Muzika»Ritam Evrope… 9. maja velika proslava Dana pobede i Exitove titule u Novom Sadu

Ritam Evrope… 9. maja velika proslava Dana pobede i Exitove titule u Novom Sadu

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U duhu obeležavanja Dana pobede nad fašizmom, u Novom Sadu će 9. maja biti održano veliko slavlje na tri lokacije, kojim će Novosađani ujedno proslaviti i titulu Najboljeg velikog evropskog festivala koju je Exit nedavno osvojio drugi put u ovoj deceniji.

Muzički program počinje u 19.30 časova, kada će na tradicionalnoj manifestaciji Ritam Evrope u organizaciji SKC Novi Sad na Trgu slobode nastupiti novosadski sastav Tri kapljice posle koga će na centralnom novosadskom platou u 20:20 na binu izaći njujorški bend The Toasters.

Slavlje se nastavlja u 21:40 nastupom popularnog rok sastava Let 3, a u 23:00 na scenu dolaze legende domaće i regionalne muzičke scene, Disciplin A Kitschme.

Ni to neće biti kraj žurke, već će u duhu proslave Exitove titule biti nastavljena u popularnom novosadskom klubu Quarter, gde program počinje u 22:00 časa kad će nastupiti Dušan Nikolić b2b Runy, a posle njihovog seta u 23:30 posetioce očekuje sarajevski tech-house After Affair.

Pobednička fešta nastaviće se u 01:00 čas uz francuskog tehno barda Zadiga i trajati sve do 05:00 uz b2b set domaćih tehno heroja Avoida i Klausa.

Previous post

Posle "Renoa 4" stigao i "Atlas"... Mile Kekin predstavio novi solo singl

Next post

"Eye of the Tiger" na njihov način... 2CELLOS obradili kultnu temu iz filma "Roki 3"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *