Home»Muzika»I Rambo na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj” povodom 60. rođendana Vlade Divljana

I Rambo na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj” povodom 60. rođendana Vlade Divljana

3
Shares
Pinterest Google+
Rambo Amadeus/ Photo: Nenad Tasić
Rambo Amadeus/ Photo: Nenad Tasić

Rambo Amadeus pridružio se muzičarima koji će povodom 60. rođendana Vlade Divljana nastupiti 10. maja na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj” u Sava Centru.

Na koncertu će nastupiti Momčilo Bajagić-Bajaga, Kornelije Bata Kovač, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane, Rambo Amadeus, Nebojša Antonijević-Anton, Saša Lošić-Loša, Darko Rundek, Goran Vasović-Vaske, Bojana Vunturišević, Dejan Vučetić-Vuča, Boris Mladenović-Bomla, Zoran Predin, Dejan Cukić i Kokan Popović.

Vlada Divljan/ Photo: Goranka Matić
Vlada Divljan/ Photo: Goranka Matić

Publika u Sava centru 10. maja moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od Idola, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića-Gileta, Old Stars benda, do Nevladine organizacije i Ljetnog kina.

Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, a podrška je bend Magic Bush.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” možete da nabavite po cenama od 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima.

 

Previous post

Neumorni... Hornsman Coyote i Soudsystem stižu u Užice i Čačak u okviru Sevengreen turneje

Next post

Florence + The Machine predstavili novi singl "Hunger" kojim najavljuju album "High As Hope"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *