TEHNIČKI PROBLEMI U MIKSU… WTF? Whitesnake odložili album za 2019.

0
58
Dejvid Koverdejl/ Photo: Facebook @Whitesnake.official
Dejvid Koverdejl/ Photo: Facebook @Whitesnake.official

Fanovi Whitesnakea će morati da čekaju još neko vreme pre nego što dobiju priliku da čuju novi album grupe.

Samo nekoliko meseci pošto je frontman Dejvid Koverdejl sve okolo ubeđivao da će nova muzika stići tokom 2018. godine, bend je objavio saopštenje za štampu u kojem kažu da “rade na albumu “Flesh & Blood”, koji će se zbog tehničkih problema na tržištu naći do 2019.”.

– Sa velikim razočarenjem je, nakon tehničkih problema prilikom miksovanja novog albuma “Flesh & Blood”, Whitesnake i Frontiers su se složili da odlože izdavanje albuma do početka 2019. godine – stoji u saopštenju objavljenom na sajtu benda.

– Objavljivanje novog studijskog albuma podudiraće se sa svetskom turnejom Whitesnake’s Flesh & Blood. Whitesnake želi da izraziti svoje iskreno žaljenje svojim fanovima širom sveta zbog razočaranja i obećava da će album i turneja biti vredni čekanja  – dodaje se u saopštenju.

Dejvid Koverdejl/ Photo: Facebook @Whitesnake.official
Dejvid Koverdejl/ Photo: Facebook @Whitesnake.official

Ovo kašnjenje će biti vrlo frustrirajuće za Koverdejla, naročito pošto je više puta naglasio koliko je zadovoljan odabirom pesama za koje se smatra da su “ozbiljno Whitesnake” i da jedva čeka da ih svira uživo – uključujući i prvi promo singl “Shut Up and Kiss Me”.

https://www.youtube.com/watch?v=12Y7twPlEmI

Koverdejl je tvrdio da je “Flesh & Blood”, što se njega tiče, najbolji album Whitesnakea ikada.

– Znam da su to obrađene stvari, ali znam o čemu pričam, barem bi trevbalo da znam posle skoro 50 godina. Zaista je kul – insistirao je on.

A sada odjednom… tehnički problemi u miksu. Malo bezvezan izgovor, zar vam se ne čini?

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime