Gunsi odbrojavaju do “razaranja”…

0
24
Guns N’ Roses/screenshot
Guns N’ Roses/screenshot

Širom Londona pojavili su se veliki plakati s ‘Appetite‘ postavom benda kakva je bila 1987. kada su Gunsi osvojili planetu. Na plakatima se nalazi svih pet originalnih članova benda i – to je to, nema dodatnih informacija. Znače li plakati nešto? Šta najavljuju? Verovatno nisu postavljeni samo zabave radi.

I to nije sve, Na web stranici GNR.FM osvanuo je naslov ”DESTRUCTION IS COMING” (”Dolazi razaranje”, izraz koji direktno asocira ”Appetite for Destruction”, debitantski album Guns N’ Roses). U pozadini je karta koja, čini se, sugeriše svetsku turneju. Sve je dodatno začinjeno s misterioznim odbrojavanjem koje završava u petak.

 

Fanovi su uzbuđeni i očekuju velike vesti. Putem društvenih mreža se raspravlja da li se ipak samo najavljuje reizdanje kultnog albuma ili se možda radi o velikom okupljanu svih originalnih članova, uključujući Stivena Adlera i Izija Stradlina koji trenutno nisu na turneji s bendom. Ukoliko je reč o novoj turneji, sudeći prema označenim mjestima na karti, GNR će najbliže nama zasvirati u Italiji.

 

Službene vesti očekuju se do kraja ove nedelje.

U julu ove godine album ”Appetite for Destruction” na kojem se nalaze veliki rok klasici poput ”Welcome to the Jungle”, ”It’s So Easy”, ”Paradise City” i ”Sweet Child o’ Mine” obeležiće svoju 31. godišnjicu.

Za ovo leto već su ranije najavljeni veliki GNR koncerti po Evropi.

Pa, da sačekamo do petka…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime