PERI MITIĆU BI SE SVIDELO… Boris Štok obradio kultnu pesmu iz “Davitelja”

0
49
Boris Štok/Photo: facebook@borisstokofficial By Stephany Stefan
Boris Štok/Photo: facebook@borisstokofficial By Stephany Stefan

Jedan od izvođača koji će u subotu 26. maja nastupiti na Addiko Tesla Main Stageu ovogodišnjeg Sea Star Festivala briljirao je u obradi pesme grupe Idoli koju je kultna beogradska grupa napravila za film “Davitelj protiv davitelja”.

Posle EP izdanja “Puls” i uspešnih singlova “Ove misli” (feat. Yaya), “Voli me još ovu noć”, “Ispod kože” i “Kao mi”, Boris Štok predstavio je novi rad – pesmu “Baby Baby”.

Spot je sniman kao deo “live” sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci, a uskoro će biti objavljen kompletan live session, koji će uključivati žive verzije nekih neobjavljenih pjesama s albuma koji izlazi tokom jeseni 2018. godine.

Muziku i tekst za “Baby, Baby” napisao je Srđan Šaper, a u ovoj verziji aranžman je delo Borisa Štoka i Darka Terlevića. Pesmu je snimao Matej Zec, miks i mastering potpisao Srđan Sekulović Skansi, dok je videospot režirala Vanja Tataj.

Boris Štok je suosnivač i dugogodišnji član grupe Quasarr, u kojoj deluje kao autor tekstova, koautor muzike i glavni vokal, a prošle je godine krenuo i u samostalne vode.

Kako vam se dopada njegova verzija “Baby, Baby”?

Poređenja radi… da se podsetimo originala:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime