Home»Muzika»Majk Šinoda singlom “About You” najavio solo album

Majk Šinoda singlom “About You” najavio solo album

4
Shares
Pinterest Google+
Majk Šinoda/Photo: YouTube printscreen
Majk Šinoda/Photo: YouTube printscreen

Jedan od osnivača benda Linkin Park, Majk Šinoda sprema se da objavi svoje prvo samostalno izdanje. Debitantski album trebalo bi da bude predstavljen javnosti krajem ove godine, pod indikativnim naslovom “Post Traumatic”.

Nastavak istoimenog EP-a donosi šesnaest pesama od kojih su dve, “Crossing A Line” i “Nothing Makes Sense Anymore”, predstavljene prošlog meseca. Ovih dana Šinoda je predstavio i novu pesmu “About You”, nastalu u saradnji sa sve popularnijim hip-hop producentom Blackbearom.

Iako pesma sugestivnog naslova nije nastala u spomen tragično preminulog pevača benda Linkin Park Čestera Beningtona, Šinoda priznaje da ne može da pobegne od toga i da uprkos tome što je dobar deo pesama pisan u spomen na neprežaljenog prijatelja, čak i one pesme koje to nisu sa sobom nose njegov trag. To direktno otkriva i refren upravo objavljene pesme koji govori: “Even when it’s not about you, all of a sudden it’s about you.”

Šinoda je prilikom predstavljanja nove pesme najavio i samostalne nastupe na kojima je obećao da će izvesti barem nekoliko pesama Linkin Parka, ali se i dotakao pitanja hoće li bend nastaviti da stvara nove pesme posle tragičnog gubitka člana. Prema njegovim rečima ideja ostaje moguća, ali priznaje da s njegove strane ne postoji ni ideja da bi neko mogao da zameni Beningtona.

HL/Izvor: CoS

Previous post

Nađa domaćin za Puta Volcano i Purple Dino 18. maja u Novom Sadu

Next post

Dejan Stojiljković napisao tekst, pevaju Najda i Aca Seltik... "Oslobodi me" stiže na Vidovdan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *