Home»Muzika»Bubnjevi kroz objektiv fotografa… Prijavite se na Drum Dum festov konkurs “Objektivom kroz muziku”

Bubnjevi kroz objektiv fotografa… Prijavite se na Drum Dum festov konkurs “Objektivom kroz muziku”

2
Shares
Pinterest Google+
Gift/ Photo: AleX
Gift/ Photo: AleX

Leskovački Drum Dum fest raspisao je foto konkurs “Objektivom kroz muziku”. Tema konkursa jeste izgled muzike očima fotografa, ali pre svega, izgled bubnjeva kroz objektiv fotografa.

– Pošaljite nam vaše radove, želimo da znamo kako muzika izgleda u vašim očima ali pre svega kako izgledaju bubnjevi u vasim objektivima i da to podelimo sa drugima. Vaše potpisane fotografije biće objavljene na sajtu festivala, kao i na fejsbuk stranici. Takođe, biće organizovana i izložbda odabranih radova – poručuju organizatori.

Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije, Foto kluba “Leskovac” koja će nagraditi prva tri rada i pobednike proglasiti na otvranju izložbe.

Miloš Bajić (Sanitarium)/Photo: AleX
Miloš Bajić (Sanitarium)/Photo: AleX

Radove možete slati do 15. juna na adresu [email protected] Najboljima slede nagrade iznanađenja, a posle odabira organizatori će obavestiti autore selektovanih radova.

Tehnički detalji fotografija: JPEG/ Fotografija mora biti minimalno 3000 piksela po dužoj strani (300 DPI). Fotografije ne smeju imati vodeni žig. Uz fotografije obavezno poslati i podatke: ime, prezime, mesto iz koga je autor i kontakt.

Na osmom Drum Dum festu, koji će biti održan 13. i 14. jula u Leskovcu, publici će biti predstavljeni, kao i prethodnih godina, najbolji bubnjari iz Srbije i regiona.

 

Previous post

Finale MTS VISION festivala kratkog filma 3. maja: Pogledajte specijalne emisije o spotovima regiona...

Next post

Da nam živi, živi rad... Prvomajski koncert Ramba Amadeusa u Kombank Dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *