Home»Muzika»Homeland»Organizam ima novi singl “Nepar”, a biće i promocija debi albuma u Metropolisu

Organizam ima novi singl “Nepar”, a biće i promocija debi albuma u Metropolisu

3
Shares
Pinterest Google+
Organizam/ Photo: Nemanja Janić
Organizam/ Photo: Nemanja Janić

Beogradski sastav Organizam predstavio je spot za pesmu “Nepar”, poslednji singl sa debi albuma “Intergalaktički cirkus” (Long Play).

Medijska promocija CD-a, uz mini koncert benda, biće održana u subotu 28. aprila od 13:00 časova u Muzičkoj kući Metropolis.

– “Nepar” na idealan način zaokružuje priču našeg debi albuma, a izuzetno nam je drago što su kadrovima sa otvaranja bašte KST-a i snimcima iz naše lične arhive obuhvaćene nama drage uspomene i deo ljudi koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog celog poduhvata – izjavili su članovi benda.

Organizam/ Photo: Promo
Organizam/ Photo: Promo

Organizam i Long Play na ovaj način nastavljaju saradnju započetu objavljivanjem spota za singl “Kosmos”, posle Arsenal festa 2016. godine na kojem je žiri doneo odluku da im kao nagrada za prvo mesto na takmičenju perspektivnih bendova pripadne snimanje spota u produkciji ove izdavačke kuće.

Inače, Organizam je autorski bend iz Beograda, koji neguje eklektični pristup muzici kombinujući više tradicionalnih pravaca sa elektronikom.

Članovi benda su Ivan Bošković (vokal, gitara), Bogdan Obradović (matrice, semplovi, frula, back vokal), Igor Šćepanović (bas) i Radosav Tijosavljević (bubnjevi).

Previous post

I Zoran Predin na koncertu posvećenom Vladi Divljanu 10. maja u Sava Centru

Next post

Yuvigi i Ognjena Kočija 28. aprila u Kuglašu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *