GORKO I URNEBESNO… Uskoro premijera komedije “Ovde” u SKC Obrenovac

0
74
Predstava "Ovde"/Photo: facebook/Vukašin Ljuština

U pripremi je dinamična, vesela i luckasta psihološka komedija “Ovde” u režiji Ivana Denića

“Ovde” Majkla Frejna je psihološka komedija koja se bavi izazovima i problemima sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi, Bobi i Nina su nesiguran par koji se apsolutno pribojava odluke i odgovornisti i uzme život u svoje ruke i da krene ka postojanju MI u ljubavnom odnosu.Tema je aktuelna i na komičan način prikazuje prilagođavanja dvoje ljudi na putu zajedničkog života. Da zaplet bude još komičniji tu je i komšiluk koji apsolutno ima uticaja na odnos i situacije u kojima će se naći ovaj bračni par.

Predstava "Ovde"/Photo: facebook/Vukašin Ljuština
Predstava “Ovde”/Photo: facebook/Vukašin Ljuština

Bogatu vlasnicu stana Lulu igra Danica Maksimović a sluđeni bračni par Bobija i Ninu – Andrija Kuzmanović i Jelica Kovačević.

Stanodavka Lula je usamljena bogatašica koja svoj stan izdaje zarad osećaja pripadnosti i samim tim upada u život bračnog para Bobija i Nine praveći im još veći osećaj nesigurnosti i nelagode pripadanja instituciji braka.

Predstava "Ovde"/Photo: facebook/Vukašin Ljuština
Predstava “Ovde”/Photo: facebook/Vukašin Ljuština

Da li će  uspeti da se izbore sa svojim strahovima i da li će im Lula u tome pomoći ili ne, videćete na premijeri predstave 26. maja u SKC Obrenovac gde će ova predstava započeti svoj život u produkciji iste institucije.

Scenografiju potpisuje Aleksandra Kovačević, a fotografiju Vukašin Ljuština.

HL

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime