Puklo između Šerloka i Votsona… Glumci se prepucavaju po medijima, peta sezona pod znakom pitanja

0
70
Šerlok, TV serija/Promo
Šerlok, TV serija/Promo

Glumci Bendikt Kamberbač i Martin Frimen, zvezde serije “Šerlok”, “prepucavaju” se preko medija u Britaniji.

Već godinama se šuška kako Šerlok i Votson nisu u dobrim odnosima, odnosno da je na snimanju često “opipljiva” tenzija između njih dvojice. Sada su to potvrdili i javnom razmenom uvreda u britanskoj štampi.

U martu je Frimen za Telegraph rekao da uopšte ne uživa u pripremi i snimanju novih epizoda, jer mu smeta “reakcija fanova”.

– Kada glumiš u ovakvoj seriji, kao da si u mini-verziji grupe The Beatles. Ljudi očekuju previše, konstantno si pod lupom javnosti, prestane da ti bude zabavno. Ja u ovome uopšte ne uživam – rekao je Frimen.

Šerlok, TV serija/Promo
Šerlok, TV serija/Promo

Sada je Kamberbač za isti list tu izjavu ocenio kao “jadnu”.

– Stvarno je jadno ako su velika očekivanja okoline sve što je potrebno da se nekome sruši čitava realnost. Šta, previše očekuju? Stvarno ne znam, ja se ne slažem sa tim – rekao je “Šerlok”.

Serija “Šerlok” počela je 2010. godine i moderna verzija priče o junacima Artura Konana Dojla oduševila je gledaoce. Međutim, glavni glumci nisu oduševljeni jedni drugim, pa Daily Mail prenosi da se ne druže van snimanja i da često ni ne komuniciraju na setu. Zbog toga je pitanje da li će uopšte biti pete sezone serije.

HL/Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime