Home»Muzika»Homeland»Stigao “Petar”… Sink uoči beogradskog koncerta predstavio novi spot

Stigao “Petar”… Sink uoči beogradskog koncerta predstavio novi spot

3
Shares
Pinterest Google+
Sink/ Photo: Promo
Sink/ Photo: Promo

Samo nekoliko dana pre beogradskog koncerta i promocije zbirke poezije Dragana Miočinovića gitariste grupe Sink (21. april, Elektropionir), bend je objavio spot za pesmu “Petar” koja otvara album “Pred stubom srama…”.

Posle spotova za pesme “K.A.B.A.” i “Pijedestal”, ovo je treći video sa aktuelnog izdanja grupe.

Pesma “Petar” donosi nešto drugačiji zvuk u odnosu na ono što su fanovi  navikli da čuju od grupe Sink, a zanimljiva je i zbog saradnje benda i Angeline Kačunković, pevačice Randoma, koja je odigrala i glavnu ulogu u spotu.

Sink/ Photo: Promo
Sink/ Photo: Promo

Spot je realizovala ekipa na čelu sa Milicom Drinić Cimi, koja potpisuje i spotove za pesme “K.A.B.A.” i “Lakuna”.

– Petar je mali iskorak u odnosu na ono što smo do sada radili, pre svega jer smo isključili distorzije, a onda i zbog Angelininog gostovanja na pesmi. Angelinin vokal se savršeno uklopio u atmosferu pesme koju smo želeli da prenesemo i jako smo srećni zbog ove saradnje. Ovo je zapravo samo fragment jedne ideje koja će dobiti svoj nastavak na nekom narednom izdanju benda. Na kraju svega, Milica Drinić je sama odabrala ovu pesmu želeći da ekranizuje nešto drugačije od onoga što je do sada radila sa nama i sve je ispalo u najmanju ruku prelepo…  – poručuje ekipa Sinka koja već uveliko radi na trećem izdanju, a neke od novih pesama već su na repertoaru benda.

Previous post

Iz Derete stiže "Modesti Blejz", roman o kultnoj strip-heroini

Next post

Zigi Marli najavio novi album... Čekamo maj i "Rebellion Rises"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *