Home»Pulse»Najave»Beogradski Beer Fest od 15. do 19. avgusta na Ušću

Beogradski Beer Fest od 15. do 19. avgusta na Ušću

3
Shares
Pinterest Google+

Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope Beer Fest i ovog leta će, od 15. do 19. avgusta na Ušću, ugostiti više od pola miliona posetilaca, najavili su danas organizatori.

Photo: Facebook @belgradebeerfest
Photo: Facebook @belgradebeerfest

Kao jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova naše zemlje, Belgrade Beer Fest, već 16. godinu ljubiteljima dobre zabave nudi svakog leta garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta, a sve to uz besplatan ulaz.

Publika je do sada mogla da uživa u više od 750 besplatnih muzičkih nastupa, a ove godine će biti i nova, treća bina – Alternative stage.

– Shvatili smo da dve bine nisu dovoljne za sve bendove koji zaslužuju da nastupe na festivalu, a Alternative stage će biti novo omiljeno mesto za sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka. Glavna bina Beer Festa, Inovation stage i treća, alternativnija bina, doneće najbolji line up ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogaćen novim sadržajima – poručuje Aleksandar Srdić iz Beogradske kulturne mreže.

Photo: Facebook @belgradebeerfest
Photo: Facebook @belgradebeerfest

Veliki iskorak u muzičkom segmentu festivala organizatori će napraviti uz pomoć partnera festivala, čiji broj raste iz godine u godinu.

Prošlogodišnje nove festivalske zone, “Gostionica”, “Craft land” i “Embašy of Beer” ove godine predstaviće se u još boljem izdanju sa brojnim novitetima.

Slogan “Više od festivala”, koji će Belgrade Beer Fest snažno promovisati u narednom periodu, odnosi se na višestruku interakciju sa okruženjem, naveli su organizatori.

Previous post

Zigi Marli najavio novi album... Čekamo maj i "Rebellion Rises"

Next post

Nines u susret novom albumu objavio film "Crop Circle"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *