Home»Pulse»Najave»Motivaciono predavanje Uroša Petrovića – Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja

Motivaciono predavanje Uroša Petrovića – Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja

3
Shares
Pinterest Google+

Drugo predavanje u okviru ciklusa motivacionih govora u UŠĆE Shopping Centeru održaće 19. aprila u 20:00 časova, pisac Uroš Petrović, na temu – “Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja”.

Dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će nam otkriti kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima, u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu, koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada?

– Uroš će nam pokazati kako da da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i druge i kako da povežemo ono što znamo i tako spoznamo nešto sasvim novo i drugačije – najavljuje Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj “Lepo mi je”, autor i jedan od organizatora projekta.

Uz poruku predavanja “Lepo mi je, jer tako želim” publika će sigurno izaći sa puno novih ideja i ličnih rešenja, što je i cilj svakog od motivacionih govora.

Ulaznice za predavanje mogu da se kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Uroš Petrović/ Photo: Promo
Uroš Petrović/ Photo: Promo
Previous post

Southern redneck punk and roll... Cepeni Ćunci 21. aprila u Kuglašu

Next post

Džastin Biber od male barabe ispade - heroj

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *