Home»Fun»LILI ALEN U AUTOBIOGRAFIJI OTKRILA: Vodila sam ljubav u avionu s Liamom Galagerom

LILI ALEN U AUTOBIOGRAFIJI OTKRILA: Vodila sam ljubav u avionu s Liamom Galagerom

3
Shares
Pinterest Google+
Lili Alen/Photo: facebook@lillyallen
Lili Alen/Photo: [email protected]

U knjizi popularne britanske pevačice Lili Alen, saznaćemo šta se dogodilo na letu do Japana i kako je izgledalo “zezanje” tokom odlaska na Fuji Rock festival.

Ona i Liam Galager su zajedno putovali na poznati japanski festival, a festivalska atomsfera je počela još na samom aerodromu.

– Popili smo mnogo šampanjca i pre nego što smo ušli u avion. A onda smo tokom leta odlučili da prekratimo vreme seksom – napisala je Lili. Ona se u knjizi dotakla i situacije kada je naletela na Liamovu suprugu i njega, nekoliko meseci nakon tog “vrućeg” leta.

Liam Galager/Photo: YouTube printscreen
Liam Galager/Photo: YouTube printscreen

– Po krugovima poznatih britanskih faca već se uveliko pričalo o nama, ali su ljudi misli da je trač. Kada sam srela Nikol i Lijama, prišla sam im i javila se. Videlo se da Nikol nije baš prijatno, jer i ona znala za nas – piše Lili Alen.

Knjiga “Moje misli”, koju je napisala britanska pevačica biće objavljena do kraja godine, a njen menadžer kaže da će ovo delo napraviti pravi bum na tržištu.

Pevač grupe Oasis, Liam Galager oženio je Nikol Eplton u februaru 2008. godine. Oni su već bili u braku, kada je pevač imao aferu sa Lili Alen. Nikol i Liam su se razveli u aprilu pre četiri godine.

HL

Previous post

Džastin Biber od male barabe ispade - heroj

Next post

OKUPILI SU SE ZA JEDAN JEDINI ALBUM... ali kakav!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *