Home»Muzika»DJ World»Premijera novih albuma… Jan Blomkvist i Henri Saiz 13. aprila u Hangaru

Premijera novih albuma… Jan Blomkvist i Henri Saiz 13. aprila u Hangaru

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Nemački elektro-pop umetnik Jan Blomkvist nastupiće prvi put u Beogradu, u pratnji benda, u petak 13. aprila, od 21:00 čas, u Hangaru u Luci Beograd.

Iste večeri nastupiće i producent i live act izvođač Henri Saiz sa bendom, a domaću podršku biće Teo Trunk, koji posebno za ovu priliku priprema hybrid live nastup.

Jan Bomqvist Band/ Photo: Jan Kopetzky
Jan Bomqvist Band/ Photo: Jan Kopetzky

Jan Blomkvist jedan je od najtraženijih live act izvođača. Prošle godine je obradio Vivaldijevu “Zimu” i objavio singl “Winter Roads”, a već dve godine sa bendom radi na albumu “Disconnected”, čije je pojavljivanje na tržištu planirano za septembar ove godine.

Novi materijal je sniman na četiri različite lokacije: u Berlinu, Njujorku, Kaliforniji i na Islandu.

Uoči svog prvog nastupa u Srbiji, ovaj avangardni muzičar poručuje:
– Na nastupu će biti dosta novih i još neobjavljenih pesama. Počeo sam da ih sviram tokom solo nastupa, ali na koncertu u Beogradu prvi put ćemo izvesti šou, ceo bend će premijerno izvesti materijal sa albuma koji je u pripremi. Biće veoma uzbudljivo.

Photo: Promo
Photo: Promo

Henri Saiz, jedan od najtalentovanijih muzičara na elektronskoj sceni, u Beograd se vraća sa bendom i potpuno novim konceptom live nastupa u okviru kojeg će svirati sve pesme sa novog albuma “Human”.

– Prošli put kada smo nastupali u Beogradu publika je bila odlična, vrlo otvorenog uma i vajb koji je emitovala bio je fantastičan. Odlično smo se proveli i veoma se radujemo jer ćemo 13. aprila ponovo biti kod vas, na dan izlaska albuma, čija je premijera bila u Americi prošlog meseca, tako da ste vi treća publika koja će ga čuti. Jedva čekamo. Sigurni smo da će i ovog puta biti podjednako odlično – poručuje Saiz.

Teo Trunk će se prvi put publici predstaviti nastupom posebno pripremljenim za ovu priliku. Inspirisan jednim od svojih omiljenih umetnika, Janom Blomkvistom, on će izvesti improvizaciju pri kojoj će paralelno, uz izvođenje di-džej seta, svirati na klavijaturi i električnoj gitari.

Ulaznice za beogradski koncert mogu se nabaviti putem mreža Eventim i Gigs Tix, po ceni od 990 dinara  i 1490 dinara za VIP.

Previous post

Dobili smo Šamarčinu od E-Playa

Next post

"Fists Of Fury" i "The Space Travellers Lullaby" - dva nova singla američkog saksofoniste Kamasija Vašingtona

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *