Home»Muzika»Posle godinu dana ponovo u Nišu… Dža ili Bu 27. aprila u klubu Feedback

Posle godinu dana ponovo u Nišu… Dža ili Bu 27. aprila u klubu Feedback

4
Shares
Pinterest Google+
Dža ili Bu/Photo: facebook@dzailibu band
Dža ili Bu/Photo: [email protected] band

Poznati beogradski punk-rock bend sa Vračara, Dža ili Bu, nastupiće u Nišu posle nešto više od godinu dana. Koncert će biti održan u petak, 27. aprila od 22:00 časa u klubu Feedback.

Dža ili bu se vraća u grad na Nišavi posle sjajnog prošlogodišnjeg koncerta u istom klubu, koji je bend tada ocenio kao jedan od najboljih na dvogodišnjoj turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova.

Pred niški koncert, pevač i frontmen, Nebojša Simeunović-Sabljar je poručio:
– Dža ili Bu će ove godine ponovo nastupiti u Nišu. Bend već dugi niz godina gravitira ka jugu Srbije gde održava i najveći broj koncerata.Prošlogodišnji koncert koji je održan u Nišu a povodom 30 godina benda bio je jedan od najboljih na turneji koja je obuhvatila pedesetak gradova. Hvala Nišlijama na podršci i predivnoj atmosferi koju su nam tad priredili. Ovom prilikom ih pozivamo da ovaj doživljaj ponovimo 27. aprila u klubu Feedback.

Dža ili Bu/ Photo: Promo
Dža ili Bu/ Photo: Promo

Dža ili bu su jedan od koncertno najaktivnijih bendova na našim prostorima. U poslednjih pet godina svirali su više od 250 koncerata širom regiona, a tokom dosadašnje karijere održali su ih više od 700.

Grupu su prvog maja 1987. godine osnovali Nebojša Simeunović Sabljar (gitara), Stojan Radičević (vokal, gitara), Duško Milojević (bas) i Dejan Milojević – Kid (bubnjevi). Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma,

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), Vintage Shopu (Davidova 9), pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta cena ulaznica će iznositi 500 dinara.

Previous post

Bendovi, zar da Kuršumlijska gitarijada prođe bez vas? Imate fore da se prijavite do 15. maja

Next post

Hello, Goodbye... Ne, nikada nećemo moći da naučimo da pišemo kao Bouvi, Kobejn, Lenon, Koen...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *