Home»Muzika»#rokenrolsvuda… Sink, Random i Nevreme 21. aprila u klubu Elektropionir

#rokenrolsvuda… Sink, Random i Nevreme 21. aprila u klubu Elektropionir

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U subotu 21. aprila u klubu Elektropionir u Beogradu održaće se koncert bendova Sink, Random i Nevreme, kao i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste grupe Sink, pod nazivom “Poslednji krik svega što nisam…”.

Sva tri benda, izaći će na binu Elektropionira i beogradskoj publici predstaviti nove pesme i novu energiju.

Sink/ Photo: Promo
Sink/ Photo: Promo

Posle godinu dana Sink i Random ponovo zajedno pred beogradskom publikom, ovaj put uz podršku kuršumlijske grupe Nevreme.

– Saradnja bendova Sink i Random kao logičan sled ima ponovni zajednički koncert. Ovog puta sa nama su i naši dragi prijatelji iz grupe Nevreme, još jedna divna saradnja započeta na Kuršumlijskoj gitrijadi. Nisu se sučajno kao gosti na albumu “Pred stubom srama…” pojavili upravo Angelina i Tesla, vokali bendova Random i Nevreme. Jako smo nestrpljivi da svi izajedno izađemo pred ljude i napravimo jedan kvalitetan događaj u muzičkom kao i u vizuelnom smislu – poručuju iz grupe Sink.

Sink će pred beogradskom publikom izvesti najpopularnije pesme sa dva albuma “Sve što nisam ja” (2014) i “Pred stubom srama…” (Nocturne Media, 2017).

Prisutni će imati priliku da čuju i neke od najnovijih do sada neobjavljenih pesama koje će se naći na naredom, trećem, izdanju benda.

Random/ Photo: Promo
Random/ Photo: Promo

Bend Random posle prošle, veoma aktivne godine i uspeha postignutih na Bunt Rok Festivalu i Kuršumlijskoj gitarijadi najzad ponovo stiže pred prestoničku publiku.

Bend je novim singlom i spotom za pesmu “By Myself” najavio malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu na prethodna dva EP-a “Smile & Wave” i “Rewind”.

Prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa nekim od neobjavljenih noviteta planiranih da se nađu na albumu prvencu čije je objavljivanje planirano na proleće 2019. godine.

Nevreme/ Photo: Promo
Nevreme/ Photo: Promo

Od samog početka bend Nevreme svoj rad je fokusirao na autorsko stvaralaštvo. Godine 2012. objavili su prvi studijski album “Peščani sat” i koncertno se predstavili na festivalima širom Srbije.

Posle par godina pauze Nevreme se vrća na scenu novim singlom “Crni abažur” koji će biti deo njihovog drugog albuma “Koferi” na kome trenutno rade, a nove koncertne aktivnosti započinju  upravo 21. aprila kada se i zvanično vraćaju na scenu.

Za vreme koncerta biće održana i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste i tekstopisca grupe Sink, pod nazivom “Poslednji krik svega što nisam…”.

Svi zainteresovani moći će u Elektropioniru da kupe svoj primerak zbirke.

Koncert počinje u 20:00, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Previous post

S.A.R.S. objavio spot za "Ljubav umire", tužnu pesmu s pozitivnom porukom...

Next post

Sve što se zna o misterioznom i dugoočekivanom albumu Arctic Monkeysa... PLUS LUDE TEORIJE FANOVA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *