Home»Knjige»Promocija knjige “Darknet – U digitalnom podzemlju” Džejmija Bartleta 13. aprila u knjižari Delfi SKC

Promocija knjige “Darknet – U digitalnom podzemlju” Džejmija Bartleta 13. aprila u knjižari Delfi SKC

3
Shares
Pinterest Google+

Promocija knjige “Darknet – U digitalnom podzemlju” Džejmija Bartleta biće održana u petak 13. aprila od 19:00 časova u knjižari Delfi SKC.

Uznemirujuća tema nepreglednih dubina interneta povod je za gostovanje savršenog vodiča u te oblasti – novinara, teh-blogera i direktora Centra za analizu društvenih medija – Džejmija Bartleta.

Njegovu prvu knjigu “Darknet – U digitalnom podzemlju”  objavila je Laguna 2016. godine u okviru edicije #Netopija koja se bavi onim manje poznatim stranama interneta.

Na promociji će govoriti: Džejmi Bartlet, autor knjige, doc dr Tamara Vučenović, urednik, Radio Beograd 2, Jelena Jovanović, stručnjak za mrežnu bezbednost, Goran Skrobonja, prevodilac i autor, Ivana Misirlić, urednik u Laguni, moderator.

Photo: Promo
Photo: Promo

Džejmi Bartlet svoje članke objavljuje u Telegrafu, Gardijanu, Sandej tajmsu i mnogim drugim listovima i blogovima. Piše o onlajn ekstremizmu, darknetu, kriptovalutama, slobodi govora, upotrebi društvenih medija u političke svrhe, tehnologijama nadziranja interneta, veštačkoj inteligenciji…

Džejmi Bartlet biće i gost Međunarodne studentske konferencije LibertyCon posvećene aktuelnim temama iz oblasti informacionih tehnologija, koja će se održati na Kolarcu od 13-15. aprila.

Previous post

Ako ste voleli Buldožer... Boris Bele za vas budi dobre Duhove prošlosti

Next post

Darko Rundek, Vid Rundek i Karapat pozivaju fanove na koncerte u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.