Home»Muzika»Darko Rundek, Vid Rundek i Karapat pozivaju fanove na koncerte u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu

Darko Rundek, Vid Rundek i Karapat pozivaju fanove na koncerte u Kragujevcu, Novom Sadu i Pančevu

3
Shares
Pinterest Google+
Darko Rundek/Photo; Promo
Darko Rundek/Photo: Promo

Darko Rundek je simpatičnom video porukom, snimljenom uz pomoć sina Vida Rundeka, pozvao fanove na koncerte koje će sa Ekipom održati 19. aprila u kragujevačkoj Čaurnici, 20. aprila u novosadskoj Fabrici i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

Video je snimljen u jednom pariskom parku, a pored Rundekovih tu je njihov kućnoi ljubimac keruša Karapat, koja je ovekovečena i na omotu Rundek Cargo Trio albuma “Mostovi” (2015).

Photo: Promo
Photo: Promo

Kreativna faza Rundeka i Ekipe počela je jesenas singlom “Tamni jorgovan”, novom studijskom verzijom prerađene pesme “Tigidigi Regge” sa albuma “Ruke” (2001), usledio je prednovogodišnji koncertni snimak numere “Crni dusi” i nedavno objavljeni novi singl “Barbara”.

Mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco, okupljeni su u Ekipu za prošlogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma “Apocalypso”.

Previous post

Promocija knjige "Darknet – U digitalnom podzemlju" Džejmija Bartleta 13. aprila u knjižari Delfi SKC

Next post

Novo poglavlje na putu po dubinama dooma... Ljubljanski Mist singlom "Disembody Me" najavio prvi studijski album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *