Pančevački BY-PASS 14. aprila u klubu Elektropionir

0
60
BY-PASS/ Photo: Promo (Nemanja Đorđević)
BY-PASS/ Photo: Promo (Nemanja Đorđević)

Posle kratke pauze u radu i promena u postavi, pančevački bend BY-PASS ponovo je u punoj snazi i u okviru prolećne turneje posle Novog Sada, Vršca i Subotice stiže u Beograd u subotu, 14. aprila u klub Elektropionir.

Fanovi će imati priliku da pored pesama sa oba albuma benda čuju i nešto premijerno i ponovo osete specifičnu atmosferu i energiju koji su karakteristični za BY-PASS nastupe.

BY-PASS/ Photo: Facebook @bypassband
BY-PASS/ Photo: Facebook @bypassband

BY-PASS je osnovan krajem devedesetih godina i na početku karijere stilski je bio pod uticajem progressive rocka, metala, stoner rocka i grungea.

Vremenom se njihov zvuk oblikovao u nešto što je po definiciji najbliže kombinaciji atmospheric rock, new prog i alternative metal podžanrova.

Za nešto više od dve decenije postojanja bend iza sebe ima dva studijska, zvanično objavljena albuma “Psychoactive” (2000, ITMM) i “Pustinjom” (2014, Multimedia Music), učešća na mnogim kompilacijama (jedna od njih je soundtrack kanadske TV serije “ZOS: Zone of Separation”), kao i niz uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu.

Cena ulaznice za koncert benda BY-PASS u klubu Elektropionir iznosi 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime