OVO SVAKI MUZIČAR TREBA DA ZNA… Autorsko pravo u muzici, besplatno predavanje na SAE Institutu 11. aprila

0
36
Predavanje Autorsko pravo u muzici, plakat
Predavanje Autorsko pravo u muzici, plakat

Šta znači, ili još bolje koga predstavlja Sokoj? Šta su OFPS i PI? Šta su fonogramska prava? Ko sme da obradi vašu pesmu? Da li je semplovanje dozvoljena radnja i kako dobiti dozvolu za sempl? Da li je za obradu potrebna dozvola i šta ako obradu samo okačim na YouTube? Da li obradu smem da izvedem na koncertu? Da li u Srbiji može da se živi od jednog hitа? Kako u Srbiji zaštititi autorska prava?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore na besplatnom SAE Extra predavanju ‘Autorsko pravo u muzici’ koje će biti održano u sredu, 11. aprila sa početkom u 18.00 na SAE Institutu u Čika Ljubinoj 8.

Predavanje će održati Nikola Jovanović, predavač SAE Institute Belgrade na temu Music Business.

Nikola Jovanović/Photo: Facebook
Nikola Jovanović/Photo: Facebook

Ulaz je slobodan a zbog ograničenog broja mesta obavezna je registracija na mail belgrade@sae.edu.

Predavanje će biti na srpskom jeziku.

Sa više od 15 godina iskustva u muzičkoj industriji, Nikola Jovanović je jedan od ključnih ljudi muzičke industrije Balkana. Jedan je od osnivača izdavačke kuće Lampshade Media i njen doskorašnji direktor. Direktor je komunikacija na SAE Institute Belgrade gde kao predavač predaje Music Business.

Predhodno je od 2009. pa do 2017. godine bio Talent and Music manager MTV Adria za region Balkana. Učestvovao je u organizaciji više od 300 koncerata u Srbiji i regionu. Diplomirao je Snimanje i obradu zvuka na Akademiji umetnosti u Beogradu. Poseduje YouTube sertifikat za Content Ownership.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime