Eminemova horor priča… Američki reper objavio spot u kojem ubija Ivanku Tramp i Kristi Brinkli

0
52

 

Eminem/Photo: YouTube printscreen
Eminem/Photo: YouTube printscreen

Eminem je objavio jezivi video-spot u stilu horor filmova za pesmu “Framed” sa aktuelnog albuma “Revival” iz 2017. godine.

Pesma se poziva na njegove ranije radove, a u njoj govori o proganjanju Ivanke Tramp  i Kristi Brinkli kroz “opasne “stihove, kao što su: “When murdering females, better pay attention to these details/ Or you could be derailed”.

Narator numere zapravo nudi slušaocima svojevrstan vodič kako se izvući sa ubistvom, dok video prikazuje Eminema kao pacijenta psihijatrijske institucije, koji je upravo napravio pokolj. Spot se završava tako što Eminema uhvate, vraćaju u ustanovu i ubrizgavaju mu misterioznu supstancu.

Eminem/Photo: YouTube printscreen
Eminem/Photo: YouTube printscreen

Takođe, Eminem je nedavno objavio diss strofu kojom direktno cilja National Rifle Association (NRA), a ova strofa repera iz Detroita nalazi se u pjesmi “Nowhere Fast”, koju je napravio zajedno sa pevačicom Kehlani.

“This whole country is going nuts / And the NRA is in our way / They’re responsible for this whole production / They hold the strings that control the puppets”, repuje Eminem.

Eminem je u poslednjih nekoliko meseci veoma glasno kritikovao Donalda Trampa, rekavši da američkog predsednika nije briga za Ameriku i da je “isprao mozak” svojim pristalicama.

Pogledajte video za “Framed”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime