Home»Muzika»Uskršnji punk rock hepening… U Zmajevom Gnezdu i The Commandos 7. aprila u Smederevskoj Palanci

Uskršnji punk rock hepening… U Zmajevom Gnezdu i The Commandos 7. aprila u Smederevskoj Palanci

6
Shares
Pinterest Google+
U zmajevom gnezdu/ Photo: AleX
U zmajevom gnezdu/ Photo: AleX

Bendovi The Commandos i U Zmajevom Gnezdu proslaviće svoje jubileje (deset godina rada) nastupom u subotu, 7. aprila u Smereveskoj Palanci u klubu Punk Rock Caffe.

U Zmajevom Gnezdu je pank/rok bend iz Obrenovca nastao 2008. godine. Prvobitno, bend je svirao pank obrade, a od 2010. počinje rad na autorskim pesmama.

U proleće 2011. bend je snimio i promovisao prvi demo CD, godinu dana kasnije usledio je i drugi demo, dok je prvi album “Smrt fašizmu – Sloboda čelik 2:0” objavljen u novembru 2012. godine, a u maju  2015. i drugi “VI kategorija”.

Photo: Promo (Marko Stevanović)
Photo: Promo (Marko Stevanović)

The Commandos – Komandosi su bend dobro poznat palanačkoj publici, jer već deset godina praše i predstavljaju Palanku na najlepši mogući način.

Šampioni prve Velikogradištanske gitarijade i ponosni tvorci pesme “U meso!”, šampiona Get on the stage godišnje top liste za 2016. godinu.

U subotu,  7. aprila publika će imati priliku da čuje još neke od starije dobro poznate stvari kao što su “When I’m Gone”, “Girlie”, “Punk rock prince”, ali i novije pesme “Otkucaj”, “Metafora” i najnoviju “San” za koju je spot snimljen baš u Punk Rock Cafeu.

Previous post

Linkin Park prodaju svoje instrumente

Next post

SAČUVANO ZAUVEK I DOSTUPNO SVIMA... Biseri iz fonda Kinoteke na YouTubeu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *