Home»Muzika»Bet Hart obeležava 25 godina karijere – koncertom u Beogradu

Bet Hart obeležava 25 godina karijere – koncertom u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Bet Hart/Photo: Promo
Bet Hart/Photo: Promo

Bet Hart ponovo dolazi u Beograd.

U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova pevačica nastupiće u Hali sportova “Ranko Žeravica” 2. decembra 2018. godine.

Posle prošlogodišnjeg, spektakularnog koncerta u Hali sportova, za koji je i sama priznala da je bio jedan od najboljih na toj turneji, blues/rock zvezda Bet Hart obradovaće svoje fanove u Srbiji još jednim odličnim koncertom.

Bet važi za jednu od najboljih pevačica današnjice i dobitnica je brojnih priznanja. Više puta nominovana je za Grammy, poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim live nastupima.  Poslednji samostalni  studijski album “Fire On The Floor“ objavljen 2016. godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Bet je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom.

Posle “Don’t Explain2 iz 2011. i “Seesaw” iz 2013.godine, 26. januara objavljen je i treći album koji su Bet i Džo uradili zajedno – “Black Coffee”. Album je debitovao na prvom mestu Billboardove liste albuma, dobro je pozicioniran i na britanskim listama kao i na listama širom sveta, izazvao je jako dobre reakcije i kod kritike i kod publike.

– Uprkos činjenici da je bila nepoznata široj publici na ovim prostorima, ova vanserijska pevačica uspela je da u Hali sportova okupi više od 3.000 ljudi koji su uživali u njenom nastupu u novembru 2017. godine i lično se uverili da su njeni koncerti događaji u kojima se uživa i koji se pamte – kažu organizatori i najavljuju za ovaj decembar još veći spektakl.

Bet Hart/Photo: facebook@officialbethhart
Bet Hart/Photo: [email protected]

Ulaznice po cenama od 2.900 dinara (parter), 3.400 dinara (tribine) i 3.900 dinara (VIP) možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs  i  www.halasportova.rs.

HL

 

 

Previous post

Prti Bee Gee, E-Play i Zemlja Gruva zvezde festivala u Užicu

Next post

BUKA! SADA!... Džoni Racković photo exhibition

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *