Home»Muzika»RADNO I SVEČANO… Rambo Amadeus najavio koncert 1. maja u renoviranoj dvorani Doma sindikata

RADNO I SVEČANO… Rambo Amadeus najavio koncert 1. maja u renoviranoj dvorani Doma sindikata

3
Shares
Pinterest Google+
Rambo Anadeus/Photo: facebook@ramboamadeus
Rambo Anadeus/Photo: [email protected]

Rambo Amadeus održaće koncert 1. maja u renoviranoj dvorani Doma sindikata, najavili su organizatori.

Rambo Amadeus i njegov bend kroz svoje muziciranje vešto kombinuju džez, fank, etno i rok praveći jedinstvenu muzičku fuziju. Ona je istovremeno i podloga za Rambove oštre, satirične tekstove, kao i neumoljivo duhovite dosetke i digresije, kojima publiku vodi kroz društvene apsurde današnjice.

Rambo se pozicionirao kao jedini stend ap-muzičar za čije koncerte se ne zna da li su smešniji, kritičkiji, duhovitiji ili muzički kompleksniji.

Posetilac dugo nakon koncerta ostaje pod “kumulativnim dejstvom” ovog slojevitog i jedinstvenog događaja.

Phоtо: ramboamadeus.com
Phоtо: ramboamadeus.com

Komentarišući odabir baš 1. maja za termin koncerta, Rambo Amadeus kaže:

Volim da sviram u Domu sindikata, to mi je najdraža sala u gradu. Prošle godine nisam svirao, strpljivo sam čekao da se sala renovira. Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv novog menadžmenta Dvorane da sviram za otvaranje, krajem aprila. Naravno da sam se odlučio za 1. maj, Međunarodni praznik rada, jer sam i sam radnik – neposredni proizvođač u oblasti kulture, pa Prvi maj smatram, pored rođendana, svojim jedinim pravim praznikom, koji ću proslaviti radno i svečano u Dvorani.

Poznati kantautor je istakao da je ova institucija oduvek bila namenjena radničkoj klasi, naprednoj omladini i poštenoj inteligenciji.

– Upravo tu publiku i pozivam da zajedno proslavimo naš praznik, uz moj koncert, i podsećanje na činjenicu da je jedino oružje koje radnička klasa ima u borbi protiv kapitalističkih eksploatatora – solidarnost – navodi pevač.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani 1. maja su od danas u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tiketsa.

HL/Izvor: rts.rs

Previous post

Na konkurs 11. Demofesta prijavilo se 458 demo bendova

Next post

She Past Away prvi put u Srbiji... a novosadski Sputnik im je i domaćin i gost

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *