Home»Muzika»Darko Rundek i Ekipa kreću na prolećnu mini turneju po Srbiji

Darko Rundek i Ekipa kreću na prolećnu mini turneju po Srbiji

4
Shares
Pinterest Google+
Darko Rundek i Ekipa/ Pphoto: Promo
Darko Rundek i Ekipa/ Pphoto: Promo

Darko Rundek i Ekipa kreću na prolećnu mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 19. aprila u Čaurnici u Kragujevcu, 20. aprila u SKC Fabrika u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

Posle zime provedene u studiju Rundek i Ekipa dolaze pred domaću publiku sa novim materijalom. Kreativna faza počela je jesenas singlom “Tamni jorgovan”, novom studijskom verzijom prerađene pesme “Tigidigi Regge” sa albuma “Ruke” (2001), usledio je prednovogodišnji koncertni snimak “Apocalypso” stvari “Crni dusi” i nedavno objavljeni novi singl “Barbara” koji je uhvatio “dragocene trenutke zajedničkog muziciranja”.

Darko Rundek/ Photo: Emir Srkalović
Darko Rundek/ Photo: Emir Srkalović

Mlade snage, bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basista Roko Crnić, saksofonistkinja Ana Kovačić, kao i stari saradnici trubač Igor Pavlica, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco, okupljeni su u Ekipu za prošlogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljana 20. godišnjica objavljivanja Rundekovog albuma “Apocalypso”.

– Naravno da nam je važna svaka reakcija publike. Koncert je događaj koji objedinjuje muzičare i publiku u nečem što ne pripada ni jednima ni drugima – poručio je Darko Rundek pred mini turneju.

Previous post

KONAN JE TO... Švarceneger u stabilnom stanju posle operacije srca

Next post

Besplatan koncert benda Irie FM 2. aprila u Ušće Shopping Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *