Home»Muzika»ZBOG NJIH SE I PLANETA OKREĆE… Sarajevski bend Snake Eater objavio spot za pesmu “Vječno Živjele Žene”

ZBOG NJIH SE I PLANETA OKREĆE… Sarajevski bend Snake Eater objavio spot za pesmu “Vječno Živjele Žene”

4
Shares
Pinterest Google+
Snake Eater/Photo: Promo, Espawned Music_promotion
Snake Eater/Photo: Promo, Espawned Music_promotion

Za sebe kažu ovako… Sarajevska High Voltage Rock senzacija Snake Eater osnovana je davne 2010. godine na tri načela – novac, žene i rock’n’roll. I kao što su pesmu “Prodavačica” sa debitantskog albuma predstavili na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicama, Snake Eater je odlučio da iskoristi Međunarodni dan žena 2018. kako bi u javnost lansirao novi hit posvećen svojoj najvećoj inspiraciji – ženskoj populaciji.

“Vječno Živjele Žene” je zarazna rokenrol himna i prvi singl sa predstojećeg albuma “Sam Protiv Svih” koji su žestoko odsvirali i otpevali Malcolm Cee, $ommy Iommi, Sejo, Gospodin Emir i Rocco Rajvosa, uz pomoć gostiju. Pesma je snimana u studiju BigFoot Audio pod producentskom palicom Harisa Saračevića (Helem Nejse, Billy Andol, POPIK).

– U ovaj posao moraš ući sa plemenitim namerama. Moje su upravo takve – volim žene, rado ih se sećam i nikada ne zaboravljam sve ono što su uradile za mene ili tek planiraju da urade. Žene su razlog zbog kojeg mi postojimo – rekao je povodom ove pesme vokal benda Rocco Rajvosa.

Što se iz priloženog da i videti…

Previous post

TRIBUTE NIGHT U KLUBU QARTER 30. MARTA: Iron Maiden vs Metallica

Next post

Stiže reizdanje debi albuma Arctic Monkeys na vinilu... ukrašenom dimom cigarete (?)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *