Home»Muzika»Darko Rundek & Ekipa u kragujevačkoj Čaurnici

Darko Rundek & Ekipa u kragujevačkoj Čaurnici

3
Shares
Pinterest Google+
Darko Rundek/ Photo: Emir Srkalović
Darko Rundek/ Photo: Emir Srkalović

Darko Rundek & Ekipa nastupiće 19. aprila od 21:00 časa u Čaurnici koja se nalazi u kompleksu Knežev Arsenal u Kragujevcu.

Rundek se prvi put predstavio samostalno 1997. godine albumom “Apokalipso”, a velike Hustorove hitove “Ena”, “Šejn”, “Bi mog’o da mogu”… nasledile su pesme “Apokalipso”, “Grane smo na vjetru”, “Senor”…

Rundek je zatim objavio “U širokom svijetu” (2000), a za “Ruke” (2002) oko sebe je okupio mnogoljudni Cargo orkestar sa kojim je snimio i “Mhm a-ha oh yeah da-da” (2006), kao i live albume “Zagrebačka magla” (2004) i “Live u Domu omladine” (2008).

Uvek spreman na eksperiment, Rundek se zatim odlučio za svedeniju formu Rundek Cargo Trija (sa violinistkinjom Isabel Catala i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem) sa kojim je objavio “Plavi avion” (2010) i “Mostove” (2015).

Povodom 20 godina od objavljivanja albuma “Apocalypso”, Rundek je 2017. ponovo okupio veliki prateći bend nazvan Ekipa, a ubrzo su stigli singlovi “Tamni jorgovan”, “Crni dusi” i “Barbara”.

Ulaznice za koncert Darka Rundeka i Ekipe mogu se nabaviti po ceni od 1200 dinara (pretprodaja) u Domu omladine Kragujevca i Dečijem pozorištu Kragujevac.

Previous post

Izložba fotografija "Gran Via. Odjeci grada" od 3. aprila u galeriji Instituta Servantes

Next post

KIM VAJLD VIDELA VANZEMALJCE U NOĆI KAD JE UMRO MAJKL DŽEKSON... Nisam bila pijana, oni su zaslužni za moj povratak na scenu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *