Home»Muzika»Hollywood Undead prvi put u Srbiji – 25. juna na bazenima “11. april”

Hollywood Undead prvi put u Srbiji – 25. juna na bazenima “11. april”

4
Shares
Pinterest Google+
Hollywood Undead/ Photo: FAcebook @hollywoodundead
Hollywood Undead/ Photo: FAcebook @hollywoodundead

Hollywood Undead, poznati američki petočlani rap rock bend Los Anđelesa uvrstio je Beograd u svoju evropsku turneju 2018. godine.

Oni će da nastupe 25. juna na bazenima “11. april” na Novom Beogradu, što će biti njihov prvi koncert u Srbiji.

Tom prilikom će promovisati aktuelni album “V”, a publika će imati priliku da čuje i njihove poznate hitove “We Are”, “Whatever It Takes”, “Bullet”, “Everywhere I Go”, “Undead”…

Hollywood Undead su potpuno u znaku broja 5 – oformljeni su 2005. godine, imaju 5 članova (Džoni 3 Tirs, J-Dog, Čarli Scin, Fani Men i Deni), snimili su 5 albuma i u Beogradu sviraju 25. juna 2018.

– Mi smo petorica braće – naglašava Džoni 3 Tirs – koja pridaju veliki značaj numerologiji. Ljudi imaju 5 čula, 5 zvezdica označava kvalitet, 5 predstavlja čoveka u teologiji… Zato i verujemo da će naš prvi koncert u Srbiji biti spektakularan, jer se održava 25. juna.

Hollywood Undead/ Photo: FAcebook @hollywoodundead
Hollywood Undead/ Photo: FAcebook @hollywoodundead

Nastup Hollywood Undeada ujedno je i otvaranje letnje sezone koncerata na bazenima “11.april” na Novom Beogradu.

Jedan od najlepših koncertnih open air prostora u gradu prošle godine otvorili su Cigarettes After Sex, održavši nezaboravan nastup u prestonici.

Široj publici poznati po originalnim maskama, Hollywood Undead su odlučili da nagrade najvernije fanove tako što će najbržih 100 imati priliku da nabave ulaznice po specijalnoj ceni od 2100 dinara. Regularna cena ulaznica je 2400 dinara, dok će na dan koncerta iste koštati 2800 dinara.

Ulaznice za Hollywood Undead koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs

Previous post

Danas je svetski dan poezije...

Next post

Harison Ford je stvarno faca... U 77. ponovo igra Indijanu Džonsa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *