Domaće pojačanje škotskim pankerima… Replicunts i Dishumanity specijalni gosti koncerta benda The Exploited u novosadskoj Fabrici

2
214
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori bezkompromisnog buntovničkog stava, škotski  pank bend The Exploited, nastupiće 26. aprila u  novosadskoj Fabrici.

Dva odlična domaća punk benda: Replicunts i Dishumanity, upravo su potvrđeni kao specijalni gosti i domaćini predstojećeg koncerta legendarnog punk benda.

Replicunts/ Photo: Facebook @Replicnts
Replicunts/ Photo: Facebook @Replicnts

Replicunts je tročlani ženski punk/rock band iz Beograda osnovan 2012. godine.

Bend radi u sastavu: Katarina Vlašić – Kattie Chaos (gitara, vokal), Barbara Dimić – Dead Barby (bas, vokal) i Sanja Rakić – Sanja Cunt (bubnjevi).

Dishumanity/ Photo: Facebook @Dishumanity
Dishumanity/ Photo: Facebook @Dishumanity

Dishumanity je hardcore punk bend iz Kragujevca i udarna pesnica domaće punk scene. Sirovi, surovi i agresivni pristup punk zvuku ovaj bend svrstava u prave bisere kako domaće tako i regionalne scene.

Bend je osnovan još 2009, a sadašnju postavu čine: Đole (gitara), Vuk (bubnjevi, vokal) i Marko (bas).

Ulaznice za koncert The Exploiteda u organizaciji  MH Concerts i Serbian Hellbangers mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigstix i Eventim po cenama:
– pretprodaja – 2.500 dinara
– na dan koncerta – 3.000 dinara

Oglasi

2 KOMENTARA

  1. Ovo je živa sprdačina! Svaka čast svakome, ali da nema u srbiji true punk bendova, nije istina! Po meni je u srbiji i punk u kurcu, jer je ušao u vrzino kolo i guraju se nekakvi “šklj” bendovi poput beogradskig kvazi pankerki. Da se nastupi na ovakvim svirkama je uslov veza, poznanstvo, itd. Isto kao i FSP…jedni te isti bendovi.
    Respekt za Dishumanity!

    • Potezati priču o tome ko jeste, a ko nije ”true punk” je glupo koliko i sam termin, koji se uglavnom i koristi samo da bi se neki bendovi prozivali.Pank se nije razvijao samo na jednom mestu što znači da Replicunts devojke kidaju nekome ko više voli američki pank ili gotivi riot grrrl.Dishumanity odgovara i metalcima, itd.Drugo, ako ima tih dobrih novih pank bendova, neka sviraju pa će se za njih čuti.Ne vidim zašto baš mora da se nastupa ili uopšte ide na ovakve govnarske svirke kojima ulaz košta 2.500 hiljade.To predstavlja sve suprotno panku.Eto, ako su problem ”jedni te isti bendovi” prvo jebem mater ovim matorim edinburškim seljačinama koji mlate pare jer su predstavljeni kao bogovi panka bez kojih on ne bi postojao, a nisu ni iz prvog talasa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime