Home»Pulse»Najave»Premijera predstave “Nigde nikog nemam” 21. matra u teatru Le Studio

Premijera predstave “Nigde nikog nemam” 21. matra u teatru Le Studio

4
Shares
Pinterest Google+

U sredu, 21. marta u 20:00 časova, u teatru Le Studio biće premijerno izvedena predstava “Nigde nikog nemam”, realizovana u koprodukciji trupe Tri groša i teatra Le Studio.

Teatar Le Studio je odnedavno počeo sa realizacijom novog redovnog programa – Gostovanja, tako da, od ove godine pored stalnog reperotara, možete da pogledate izabrane predstave nezavisnih pozorišnih inicijativa iz zemlje i inostranstva.

U duhu toga, realizovana je saradnja sa trupom Tri groša, koja je postavila  dramu Edvarada Bonda – “Nigde nikog nemam”, napisanu 2000. godine.

Predstava govori o budućnosti sveta u kakvom danas živimo i o nasilju koje svaki represivni sistem ostavlja na intiman život poslušnog građanina, čija se ljudska priroda ipak opire dehumanizovanim vrednostima.  Predstava je prvi deo triologije “Threepenny dystopia”.

Režija: Ana Popović i Marija Barna Lipkovski. U predstavi igraju: Isidora Simijonović, Jovan Zdravković i Aleksandar Meda Jovanović. Video: Mikloš Barna Lipkovski. Muzika: Jug K. Marković. Scena i kostim: Jovan Lojić. Grafički dizajn: Filip Ćetković.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

NOVI ODELO ZA STARU DOBRU STVAR: Plutonia na kakvu nismo navikli...

Next post

Najneobičnija rok zvezda... Pas bubnjar briljira u hitu "Seven Nation Army"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *