Home»Muzika»Glasno, brzo, čvrsto… Ritam nereda i Sink 24. marta u klubu Fest

Glasno, brzo, čvrsto… Ritam nereda i Sink 24. marta u klubu Fest

3
Shares
Pinterest Google+

Novosadska četvorka Ritam nereda, posle više od godinu dana ponovo će nastupiti 24. marta u klubu Fest. Gosti na koncertu biće beogradski sastav Sink.

Gitarijada, Ritam nereda/ Photo: Promo
Gitarijada, Ritam nereda/ Photo: Promo

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi još od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

Do sad su objavili osam studijskih albuma i tri live izdanja. Hitovi kao što su “Put beznađa”, “San”, “Boje se”, “10 godina” i “Crno je sve” su samo neke od pesama koje su obeležile karijeru ovog benda. Poslednje studijsko izdanje “30 godina” bend je objavio početkom aprila 2017. godine i posle čega je usledila turneja na kojoj su slavili 30 godina postojanja.

Bend trenutno radi na svom novom albumu.

SИNK/ Photo: Facebook/ Sink - SИNK
SИNK/ Photo: Facebook/ Sink – SИNK

Sink – SИNK je bogradski bend nastao 2012. godine. Do sada su snimili dva albuma od kojih je prvi objavljen 2014. godine pod nazivom “Sve što nisam ja”, dok je drugo izdanje benda objavljeno i promovisano koncertom u Domu omladine Beograda u maju prošle godine pod nazivom “Pred stubom srama…”. Iza oba izdanja stala je izdavačka kuća Nocturne Media.

Sink se publici predstavio brojnim spotovima, gostovanjima kao i nastupima na mnogim festivalima od kojih su najzvučniji Exit, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t…

Bend aktivno promoviše novi album nastupima širom zemlje.

Ulaznice za koncert u Festu po ceni od 900 dinara možete da nabavite u klubu Fest. Ukoliko ih ostane, cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1200 dinara.

Previous post

Da li su i vas probudili? Parquet Courts objavili singl "Wide Awake" pa pozivali fanove i puštali im preko telefona...

Next post

"Blizanci" postaju "Trojke"... Komedija sa Švarcenegerom i De Vitom dobija nastavak. Pogodite ko je treći brat...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *