Home»Muzika»The Decemberists objavili drugi singl sa albuma “I’ll Be Your Girl”

The Decemberists objavili drugi singl sa albuma “I’ll Be Your Girl”

3
Shares
Pinterest Google+
The Decemberists/ Photo: Promo
The Decemberists/ Photo: Promo

Američki indie rock bend The Decemberists predstavio je novi singl “Once In My Life”, drugi sa predstojećeg albuma  koji će biti objavljen 16. marta za izdavačku kuću Rough Trade Records.

Na novom albumu pod nazivom “I’ll Be Your Girl” bend će eksperimentisati sa nešto drugačijim zvukom od onog na koji je njihova publika navikla.

Producent ovog izdanja bio je Džon Kongleton koji je sarađivao sa popularnim izvođačima kao što su St. Vincent i Lana Del Rej.

The Decemberists/ Photo: Promo
The Decemberists/ Photo: Promo

– Kada bend postoji sedamnaest godina neizbežno je da se neke navike ustale, tako da je naša ambicija ovog puta bila izlazak iz sigurne zone. To je ono što je dovelo do rada sa novim producentom, do snimanja u drugom studiju. Hteli smo da sebe oslobodimo od ustaljenih šablona i samim tim dozvolimo sebi da isprobamo nešto drugačije – izjavio je Kolin Meloj, frontmen benda The Decemberists.

Album “I’ll Be Your Girl” biće objavljen na vinilu, CD-u, digitalnim servisima kao i na specijalnom vinilnom izdanju o kojem će se uskoro znati više detalja.

Previous post

Sviraj na Palanačkom Dunav Festu... Otvoren konkurs za mlade bendove iz Srbije

Next post

Rokanje iz komšiluka... Nermin Puškar predstavio pesmu "Tiha voda"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *