Home»Muzika»ŠTA JE TO S ROKERIMA? Kravic dizajner, Metallica pravi viski, a Džon Bon Džovi ode u – vinogradare

ŠTA JE TO S ROKERIMA? Kravic dizajner, Metallica pravi viski, a Džon Bon Džovi ode u – vinogradare

5
Shares
Pinterest Google+
Džon Bon Džovi/Photo: facebook@bonjovi
Džon Bon Džovi/Photo: [email protected]

U domu Džona Bon Džovija oduvek se cenilo dobro vino. Roker najviše voli roze, a ljubav prema finom vinu prenio je i na sina Džesija koji sada ima (23) godine.

– Moj otac uvek je nazivao roze ‘ružičastim sokom’. Kad god bismo išli u vikendicu u Hamptons nosili bismo kutije pune rozea. Jedne večeri smo odlučili da to vino nazoveno ‘Hampton voda’ i zaključili da bi to bilo dobro ime za vino – rekao je Džesi.

 

Sit back, relax, and enjoy? #HamptonWater #EnjoyedEverywhere

A post shared by Hampton Water Wine Co. (@dihamptonwater) on

Sa svojim cimerom Alijem Tomasom nekoliko meseci kasnije razgovarao je o tome kako bi trebalo da imaju svoje vino. Već su smislili da će se zvati “Zaroni u Hamptons vodu” i dizajnirali su etiketu.

– S tim smo došli kod mog tate i on se odmah oduševio – kaže Džesi. Mladi biznismeni obratili su se francuskom vinaru Žeraru Bertranu s kojim su razvili svoj rozé koji danas košta 25 dolara po boci.

– Kad dođemo u Hamptons volimo da počnemo da pijemo roze oko podne i onda se to rastegne na ceo dan. Hteli smo da stvorimo takvo lagano vino koje ćete moći da pijuckate i uživate u njemu satima – kaže mladi Bon Džovi, a najbolji savet koji mu je otac dao je da se ne žuri i da sve što radi, radi najbolje što može. A ponosni otac roker kaže kako je on samo u pozadini svega.

 

Now we’re ready for the Big Game! #HamptonWater #superbowl #rosé

A post shared by Hampton Water Wine Co. (@dihamptonwater) on

– Ovo je Džesijev projekat, a ja samo radim za njega. Drago mi je da se ljudima sviđa vino – rekao je Bon Džovi. Vino se zasad prodaje samo na istočnoj obali SAD, a u većini trgovina je već rasprodato.

Pose Lenija Kravica koji je počeo da se bavi dizajnom enterijera i Metallice koja pravi svoju destileriju. Bon Džovi je još jedan roker koji se oklreće nekom drugom biznisu. Nema više para u rokenrolu, ili…?

HL/Izvor: 100posto.hr

Previous post

Pozorišna predstava "Zlatna groznica – pečalbarska trilogija" 15 marta u KC Čukarica

Next post

BONO PERE RUKE: Pevač benda U2 izvinio se zbog seksualnog uznemiravanja u njegovoj humanitarnoj organizaciji "One"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *