Home»Muzika»STIŽE LEGENDA… BRAJAN FERI 7. SEPTEMBRA U ŠTARK ARENI

STIŽE LEGENDA… BRAJAN FERI 7. SEPTEMBRA U ŠTARK ARENI

3
Shares
Pinterest Google+
Brajan Feri/Photo: Promo by Matthew Becker
Brajan Feri/Photo: Promo by Matthew Becker

Britanska muzička legenda, Brajan Feri, nastupiće 7. septembra u Štark Areni, u okviru njegove britanske i evropske turneje, sa svojim neverovatnim live nastupom.

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

Od prvih snimaka sa grupom Roxy Music početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

Šarmer za sve generacije, Feri, će 7. septembra u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music, među kojima su “Let’s Stick Together”, “Slave to Love”, “Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, “Love Is The Drug”, “These Foolish Things”, “Price of Love”, “I Put a Spell on You” i mnoge druge.

Feri je svojim izgledom, stilskom originalnošću, sofisticiranim tekstovima i muzikom baziranom na nostalgičnim odnosom prema staroj rokenrol eri iz 50-ih inspirisao niz bendova novog talasa i novog romantizma, među kojima su Duran Duran, Depeche Mode, Spandau Ballet, The Human League i drugi.

Ulaznice za koncert Brajana Ferija će biti u prodaji od 16. marta na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

HL

Previous post

Definitivno poslednji tekst na ovu temu... Tool zvanično potvrdili da počinju snimanje novog albuma

Next post

Florence And The Machine najavili novi singl... "Sky Full Of Song" stiže u aprilu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *