Home»Film»OBIČAN DAN U NJUJORŠKOM METROU… Adam Sendler izveo novu pesmu, putnici ga belo gledali…

OBIČAN DAN U NJUJORŠKOM METROU… Adam Sendler izveo novu pesmu, putnici ga belo gledali…

3
Shares
Pinterest Google+
Adam Sendler/Photo: TMZ printscreen
Adam Sendler/Photo: TMZ printscreen

Nakon što je glumio u nizu užasnih Netfliks filmova, Adamu Sendleru je konačno krenulo nabolje: doživeo je ovacije u Kanu za svoje pojavljivanje u Mejerovicovim pričama, u neku ruku je oživeo svoju stend ap karijeru, pa čak i počeo da diže neku prašinu oko Oskara. Ali avaj.. izgleda da je rešio da se vrati svojim “pizdarijama”.

Nakon nastupa u njujorškom Komik strip lajvu, Sendler je sišao u metro, potpuno inkognito, gde je uspeo da preotme mikrofon nekom uličnom sviraču, izveštava TMZ. Sendler je ovu platformu iskoristio da peva o nošenju šorca, “strašnim sranjima” i o tome kako je zatekao roditelje usred seksa, dok je u njegovoj blizini čovek koga verovatno nikada ranije nije video prebirao po dirkama električnog klavira.

To je bio pravi povratak njegovim korenima. Njegov glas pomalo podseća na Berija Menolova, dok peva o tome kako će “ponovo doći vreme za šorts”, šta god to značilo. Onda je iznenada počeo da urla, iznova dokazujući koliko je dobar u tome. Očigledno zadovoljan vremenom provedenim u žiži, završio je svoju izvedbu finom, malom vinjetom o seksu svojih roditelja. Refren glasi: “Tata me ka*a u oko”.

Sendler je privukao pristojno veliku gomilu time što je na sebi imao više jakni i naočare sa sunce u podzemnom tunelu, ali neki prolaznici su prozujali pored njega, možda ne shvatajući da je taj čudan čovek sa kapuljačom na glavi koji peva o kitama zapravo slavna ličnost. Za njih, to je bio samo još jedan običan dan u njujorškom metrou.

HL/Izvot: vice.com

Previous post

Metropolis Tribute Fest... Azra-el 10. marta u Muzičkoj kući Metropolis

Next post

A sutra svi u Novi Sad... em je lep grad, em peva Gibonni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *