Home»Muzika»Homeland»A sad malo na engleskom… Singlom “Pray” beogradski Trigger otvara novo poglavlje

A sad malo na engleskom… Singlom “Pray” beogradski Trigger otvara novo poglavlje

4
Shares
Pinterest Google+
Trigger/ Photo: youtube.com printscreen
Trigger/ Photo: youtube.com printscreen

Posle tri objavljena albuma sa pesmama na srpskom, beogradski bend  Trigger novim singlom “Pray” najavljuje početak nove faze rada u kome će fokus biti prvenstveno na tekstovima na engleskom jeziku.

Kao i u srpskoj verziji, stihovi pesme su inspirisani, nažalost, uvek aktuelnom temom zloupotrebe religije kroz istoriju i spremnošću čoveka da verom opravdava svoje najniže porive i motive.

Originalna vezija “Kad savest te zaboli” objavljena ne na albumu “Vreme čuda”, pod etiketom Odličan hrčak.

Photo/ Facebook @bandtrigger
Photo/ Facebook @bandtrigger

– Mislim da smo objavljivanjem poslednjeg albuma zaokružili neku dosadašnju priču i najverovatnije okončali dosadašnji rad na srpskom jeziku – kaže pevačica i frontmen benda, Milena Branković i dodaje:
– Već duže vreme radimo na engleskom materijalu koji upravo završavamo, ali bilo nam je potrebno da budemo u potpunosti zadovoljni time kako zvuče nove verzije pesama. Zaista smo želeli da ta poetika i izraz koji gajimo u tekstovima na našem jeziku bude skroz prenesena. Trenutno radimo na još dva spota, a nakon nekoliko singlova naši fanovi će, kad za to dođe vreme, moći da čuju i kompletan album. Posebno nam je drago da su neki od naših prijatelja i kolega ponovo bili gosti u pesmama.

Trigger najavljuje seriju koncerata na kojima će tokom godine predstaviti svoj nov materijal, a grupa radi i na još nekoliko muzičkih videa.

Publika će moći da ih vidi i čuje već 10. marta u Domu omladine Beograda, gde će nastupiti zajedno sa bendovima Texas Flood, Bijesovi, NBG i Haunting Souls, na rođendanskoj zabavi MC Srbi, a ulaz će biti besplatan.

Izvor: musicpresssrbija.blogspot.rs

Previous post

NE KUKAJ, SMISLI FORU... Dok je Evropa stenjala pod snegom, neki su stvarali umetnost

Next post

NEBO IM JE GRANICA... Bijeljinski G.R.I.M.M. objavio debi numeru "Ponekad uzmem dah"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *