Home»Muzika»Metalna subota u Čumiću… Prisoner, Unchained, Contaminated Mind i Disaster 10. marta u klubu Share

Metalna subota u Čumiću… Prisoner, Unchained, Contaminated Mind i Disaster 10. marta u klubu Share

6
Shares
Pinterest Google+

U beogradskom klubu Share u subotu, 10. marta od 19:00 časova nastupiće bendovi Prisoner, Unchained, Contaminated Mind i Disaster.

Prisoner/ Jovan Mihajlović
Prisoner/ Jovan Mihajlović

Speed/thrash metal bend Prisoner nastao je 28. avgusta 2011. godine pod imenom Grob. Prvi demo benda, “Risen from the Grave” je objavljen na leto 2012. godine.

Zbog čestih promena postave, prva svirku su održali tek u aprilu 2013. godine, a u martu 2014. godine, neposredno posle promene imena u Prisoner, objavili su prvi demo snimak u formi EP-ja pod nazivom “The Upcoming Devastation”.

Tokom 2014. godine bend je spremao materijal za debi album “See the Scars”, koji je objavljen za izdavačku kuću Slaney Records u julu 2015. godine.

Prvi spot benda, za pesmu “The Beast in the Mirror”,  objavljen je dva meseca ranije.

Na svirci u klubu Share Prisoner će nastupiti posle višemesečne pauze, i to u novoj postavi koju čine: Dalibor Geci, Mateja Cvetičanin, Dimitrije Čuturilo, Goran Rodić i Igor Kuzmanović.

Unchained je heavy metal bend iz Beograda, nastao je 2016. godine. U subotu će prisutnima predstaviti svoj autorski rad sa dodatkom obrada.

Nedavno su objavili novi singl pod nazivom “Hear The Screams”, koji će biti promovisan u subotu i koji je najava za predstojeće EP izdanje.

Contaminated Mind/ Photo: Facebook @ContaminatedMindSerbia
Contaminated Mind/ Photo: Facebook @ContaminatedMindSerbia

Contaminated Mind je progressive speed/thrash metal bend nastao sredinom jula 2017. godine, posle raspada benda Exhibition. Od samog formiranja, bend je fokusiran uglavnom na autorski rad.

Posle odlaska pevača, Nikole Simonovića, bend je tri meseca bio u potrazi za novim vokalom, posle čega je odlučeno da tu poziciju zauzme gitarista Dušan Milenković.

Total Disaster/ Photo: Facebook @totaldisasterband
Total Disaster/ Photo: Facebook @totaldisasterband

Thrash metal bend Disaster nastao je sredinom 2014. godine. Posle odlaska gitariste iz benda, sastavu se pridružio Aleksa Kostur, koji je ujedno preuzeo i ulogu glavnog vokala.

Disaster je u prethodnom periodu učestalo nastupao, trenutno imaju objavljen jedan demo snimak, a publici će u subotu predstaviti svoj dosadašnji autorski rad kao i obrade popularnih thrash metal bendova.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara i možete je nabaviti na ulazu u klub, a satnica će naknadno biti objavljena.

 

 

Previous post

Nagrade za životno delo Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Dušku Gojkoviću, Đorđu Marjanoviću i YU grupi

Next post

Metallica počinje da pravi svoj viski... Sigurno će udarati brzo i žestoko

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *