Home»Muzika»DJ World»Apgrade Weekend, pa puta dva… ove godine u junu i sptembru na Kalemegdanu

Apgrade Weekend, pa puta dva… ove godine u junu i sptembru na Kalemegdanu

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U protekle tri godine Apgrade Weekend bio je rezervisan za prve septembarske dane kao svojevrsno finale sezone velikih muzičkih događaja na otvorenom prostoru.

Posle tri izdanja u kojima smo gledali lidere elektronske scene kao što su Sven Vath, Richie Hawtin, Solomun, Amelie Lens, Dixon, Tale of Us i brojni drugi, naredno, četvrto po redu izdanje održaće se na samom početku letnje sezone 1. i 2. juna u Barutani.

U dobro poznatom terminu, od 6. do 8. septembra, uslediće i peti po redu Apgrade Weekend, tradicionalno smešten u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Za novo, junsko izdanje već je poznata kompletna postava, pa u Barutani istog vikenda nastupaju Kristian Beyer u DJ formatu famoznog nemačkog tandema Âme, tehno inovator Ostgut Ton etikete i rezident Berghaina Answer Code Request, vicešampion poslednje RA liste i glazgovski mjuzikmanijak Jackmaster, kao i francuska elektro diva čiji zvuk danas ponovo dominira svetskom scenom – Miss Kittin. Junski sastav, sabran u jednom vikendu, pojačaće i domaći igrači Marko Milosavljević i Feloneezy.

Ograničena količina dvodnevnih, vikend ulaznica po prvoj ceni od 1590 din za Parter i 2290 din za VIP Terasu, od danas je u prodaji na svim blagajnama širom Srbije i regiona, kao i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

Na Apgrade događajima u Beogradu u prethodnih godina publika je mogla da čuje vodeće izvođače globalne elektronske scene kao što su Sven Väth, Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Dixon, Amelie Lens, Miss Kittin, Modeselektor, Tale of Us, Ben Klock, Marcel Dettmann, Chris Liebing, Loco Dice, Recondite, DJ Tennis, Guy Gerber, Michael Mayer, Function, Agoria i mnogi drugi.

Previous post

NOVI HEROJI BALKANSKOG DŽEZA... Album BG kvarteta Hashima među 100 najboljih u svetu

Next post

DIVLJA, ZASTRAŠUJUĆA I PRELEPA... Dokumentarac o Grejs Džouns na šestom Beogradskom irskom Festivalu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *