Home»Muzika»Australijska grupa 5 Seconds of Summer predstavila novi singl “Want You Back”

Australijska grupa 5 Seconds of Summer predstavila novi singl “Want You Back”

3
Shares
Pinterest Google+
5 Seconds of Summer/ Photo: Facebook @5secondsofsummer
5 Seconds of Summer/ Photo: Facebook @5secondsofsummer

Australijska rok grupa 5 Seconds of Summer vraća se sa novim singlom “Want You Back” kojim najavljuju treći studijski album čije se pojavljivanje na tržištu očekuje tokom ove godine.

Nova pesma “Want You Back” predstavlja prvi singl očekivanog studijskog izdanja, a producirao ju je Andru Goldstajn – producent koji je sarađivao sa izvođačima kao što su Linkin Park, Demi Lovato, Seline Dion, Selena Gomez…

– Napokon, prošlo je tri godine od našeg poslednjeg albuma i spremni smo da podelimo novu muziku sa svetom. Proveli smo pet godina na turnejama, kada je bilo vreme da se pronađemo kao individue, a sad se vraćamo jači i povezaniji nego ikada. Ove pesme nam znače sve na svetu i nismo se suzdržavali pišući ih i snimajući album. Mnogo vežbamo za nastupe i jedva čekamo da se vratimo na turneju, i ponovo se povežemo sa našim fanovima – poručili su iz benda.

Vlasnici titule Biggest rock act in the world, datu od strane američkog časopisa Rolling Stone, 5 Seconds of Summer predstavljaju jednu od najuspešnijih muzičkih grupa u proteklih nekoliko godina.

Uz objavu novog singla i najavu dugo očekivanog albuma, bend je najavio i turneju 5SOS3, u sklopu koje će održati 26 nastupa, od Švedske, preko Francuske i Italije, pa sve do Brazila.

Previous post

"Bežim odavde"... Beogradski Petar Pan objavio novi album i video za singl "Moć u mislima"

Next post

Raspisan XIII Deretin konkurs za neobjavljeni roman

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *