Home»Muzika»Novi animirani spot benda Parquet Courts

Novi animirani spot benda Parquet Courts

3
Shares
Pinterest Google+
Parquet Courts/ Photo: Ebru Yildiz
Parquet Courts/ Photo: Ebru Yildiz

Američki indie rock bend Parquet Courts objavio je novi singl “Almost Had To Start A Fight/ In And Out Of Patience” koji je ispraćen zanimljivim animiranim video spotom.

Singl “Almost Had To Start A Fight/ In And Out Of Patience” naći će se na predstojećem studijskom albumu “Wide Awake!” koji će biti objavljen 18. maja za izdavačku kuću Rough Trade Records.

Album “Wide Awake!” biće sedmo studijsko izdanje Parquet Courtsa i predstavlja blagi zaokret u karijeri ovog benda.

Za osveženi zvuk benda delom je zaslužan i proslavljeni producent Brajn Barton poznatiji kao Danger Mouse sa kojim je Parquet Courts ovoga puta sarađivao.

– Srž svakog Parquet Records albuma je ta da mora da postoji promena na bolje a najbolji način da se to postigne je iskorak iz sigurne zone – izjavio je frontmen A. Savidž i dodao:
– Lično mi se svidela ideja gde ja pišem album zasnovan na fanku i panku, a Danger Mouse je pop producent koji je producirao neke jako ispolirane albume. Svidelo mi se to što nema smisla.

U vreme objavljivanja albuma bend Parquet Courts biće uveliko na američko-evropskoj turneji na kojoj će premijerno promovisati neke od novih pesama.

Previous post

Underground nema alternativu... Nova potvrđena imena predstojećeg Festivala srpskog podzemlja

Next post

Vraćaju se Goblini... Šabački pankeri stižu u SubBeerni Centar i Fabriku, a imaju i novi singl...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *