Home»Muzika»Editors objavili singl “Hallelujah (So Low)”… Novi album stiže u martu

Editors objavili singl “Hallelujah (So Low)”… Novi album stiže u martu

3
Shares
Pinterest Google+
Editors/ Photo: Rahi Rezvani
Editors/ Photo: Rahi Rezvani

Popularni britanski indie rock bend Editors objavio je drugi singl sa predstojećeg albuma “Violence” koji će biti objavljen 9. marta za izdavačku kuću PIAS.

Singl “Hallelujah (So Low)” ispraćen je atraktivnim video spotom koji je, kao i većinu ranijih radova benda Editors, režirao proslavljeni režiser i fotograf Rahi Rezvani.

Kadrove odlikuje igra tame i svetlosti što stvara svojevrsnu simbiozu sa tekstom pesme. Samu muziku čine akustična gitara, električna gitara i elektronske deonice u maniru industrial muzike.

Editors/ Photo: Rahi Rezvani
Editors/ Photo: Rahi Rezvani

– Tekst za pesmu sam napisao u povratku iz Grčke gde sam posetio izbegličke kampove. Kao što bi moglo da se pretpostavi, ovaj put me je pokrenuo na razmišljanje budući da sam bio dirnut prizorom gde ljudi žive u nemaštini isključivo od donacija drugih ljudi. Muzika za pesmu je većinom ranije napisana i svi smo znali da čekamo neki poseban tekst – izjavio je Tom Smit, frontmen benda Editors.

Album “Violence” biće šesto studijsko izdanje benda. Izvršni producent je Leo Abrahams, koji je poznat po saradnji sa bendom Florence & The Machine, dok su u produkciji, miksu i masteringu asistirali Džon Pauer, Ćenzo Taunzend i Alan Molder.

Previous post

Na sve strane posejani, Superego, Aritmia i Poriv... Drugi Alternativa Fest 24. februara u klubu Petak

Next post

Dobrodošli u "Logor" - Novi singl benda M.O.R.T.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *