Home»Muzika»Akustični duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio singl “Bathed In Light”

Akustični duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio singl “Bathed In Light”

3
Shares
Pinterest Google+
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo
Josienne Clarke & Ben Walker/ Photo: Promo

Britanski akustični duo Josienne Clarke & Ben Walker objavio je drugi singl pod nazivom “Bathed In Light” sa predstojećeg albuma “Seedings All”.

– Kao izvođač sam uvek bila rastrzana između potrebe za pažnjom i straha od pokazivanja toga, pogotovo kao tekstopisac. U tih 30 sekundi pre prvog takta, kad publika utihne i svetla se upere u mene, obuzme me nervoza i pitam se “zašto radiš ovo sebi?”. Ova pesma je zapravo narativ koji čujem u glavi dok se znojim i paničim. Želim da sve prođe kako treba, a trema koja me obuzme je oduvek proizilazila iz toga što mislim da nisam dovoljno jaka za ovo čime se bavim i da sam protraćila život pokušavajući da se bavim time, pa počnem da razmišljam čime bih se bavila, ali kada muzika dođe do trećeg takta setim se da obožavam to – izjavila je Džozien Klark.

Album “Seedings All” biće objavljen 23. marta za izdavačku kuću Rough Trade Records. Ovo će biti prvo studijsko izdanje benda koje će se sastojati isključivo od autorskih pesama.

Josienne Clarke & Ben Walker su u više navrata nominovani za BBC Folk Awards što ih je dovelo do turneje sa Ričardom Tompsonom.

Album “Seedlings All” biće dostupan vinilu, CD-u i digitalnim servisima. CD izdanje će sadržati i bonus disk kojem će se naći još jedna autorska pesma, kao i dve obrade.

Previous post

Pank/metal veče za ljubitelje tvrdog zvuka... Sanitarium i Pozitivna terapija 23. februara u Kragujevcu

Next post

"Rok godišnjak"... Slušaoci Beograda 202 izabrali najbolja muzička ostvarenja u 2017.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *