Home»Muzika»Posle sedam godina poonovo u Novom Sadu… Gibonni poziva fanove na martovski koncert u Spensu

Posle sedam godina poonovo u Novom Sadu… Gibonni poziva fanove na martovski koncert u Spensu

3
Shares
Pinterest Google+
Gibonni/ Photo: Dunja Dopsaj
Gibonni/ Photo: Dunja Dopsaj

Gibonni je nedavno obradovao fanove spotom za numeru “Nisi više moja bol”, a sada je pozdravio video porukom sve koji će doći na njegov koncert 8. marta u dvorani Spensa u Novom Sadu.

– Eto nas ljudi moji 8. marta u Novom Sadu, na Dan žena. Evo, sedam godina je prošlo od kako smo zadnji put svirali u Novom Sadu. Nešto smo u međuvremenu i naučili. Dođite to pogledati – poručuje Gibonni u video poruci iz Splita.

Autor hitova “Libar”, “Mirakul”, “Činim pravu stvar”, “Oprosti”… prvi put se susreo sa novosadskom publikom baš u Spensu 2011. godine, na koncertu koji je “bio zaista nešto posebno”, a neke tada odsvirane pesme su našle mesta na albumu “Gibonni Live” iz 2013. godine.

Od tada, Gibonni je objavio studijski album “Familija” (2016), snimljen sa Oliverom Dragojevićem, sa koga su postale veliki hitovi pesme “Onako, od oka”, “Udica”, “Nisi više moja bol”…

Ulaznice za koncert Gibonnija 8. marta u Spensu možete da nabavite po cenama od 1.500, 1.700, 1.900, 2.100, 2.200 i 2.500 preko prodajne mreže Gigstix. 

Previous post

Možda bi rokenrol bio drugačiji... da je Kobejn danas napunio 51.

Next post

Prašenje u Metropolisu 24. februara uz hard & heavy bend Witch 1

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *